Παρουσίαση: Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού – TRAN

Η Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού (Committee on Transport and Tourism – TRAN) είναι αρμόδια για την κοινή πολιτική  των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις σιδηροδρομικές, οδικές, εσωτερικές πλωτές, θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές, και ειδικότερα για τους κοινούς κανόνες που διέπουν τις μεταφορές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και για την καθιέρωση και ανάπτυξη διευρωπαϊκών δικτύων στον τομέα των υποδομών μεταφορών.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας συναπόφασης η Επιτροπή TRAN είναι ισότιμος εταίρος μαζί με το Συμβούλιο ως προς τη σύνταξη διατάξεων στους παραπάνω τομείς μεταφορών. Σκοπός της Επιτροπής είναι η διασφάλιση της κινητικότητας αλλά και η προστασία του κλίματος.

O Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου είναι μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού.


(Visited 85 times, 1 visits today)

Read more:
183399-download
Ο Στέλιος Κούλογλου για την ταινία «Απόδραση από την Αμοργό» και την πολιτική συγκυρία [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μίλησε στον Σαράντη Ευσταθόπουλο και την τηλεόραση του Aegina Portal, με αφορμή την προβολή...

Close