Κούλογλου για τα παιχνίδια διαρροών για τις τράπεζες: Είναι αδίστακτοι

Permalink

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μίλησε την Παρασκευή στον Σκάι για τα παιχνίδια διαρροών σχετικά με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τη διαδήλωση «Μένουμε Ευρώπη», τις ιδιωτικοποιήσεις και τη διαπραγμάτευση, τονίζοντας πως όλοι οι παράγοντες εντός και εκτός Ελλάδας «πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Εκτίμησε πως τελικά θα υπάρξει μια συμφωνία εντός των επόμενων ημερών, επισημαίνοντας τόσο την επισήμανση του Μάριο Ντράγκι πως ένα Grexit θα οδηγούσε την Ευρώπη σε αχαρτογράφητα νερά, όσο και τη δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ, που παρά τις πιέσεις που δέχεται από το εσωτερικό του κόμματός της, δήλωσε πως επιδίωξη είναι η συμφωνία.

Σχετικά με τις διαρροές για το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα έκανε λόγο για «εξοργιστική και ανησυχητική πρακτική». «Έστησαν μια διαρροή μέσα από το Eurogroup. Έβαλαν τον υπουργό Οικονομικών του Λουξεμβούργου και της Ισπανίας να κάνει ερώτηση για τις τράπεζες και μετά το διέρρευσαν για να πιέσουν την ελληνική κυβέρνηση να υποχωρήσει», τόνισε και πρόσθεσε: «Αν και ξέρω πως πρόκειται για αδίστακτους τύπους, αυτή η πρακτική με έχει εκπλήξει και με έχει εξοργίσει».

Δείτε τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Για συμφωνία και τράπεζες

Για τη διαπραγμάτευση

Για το «Μένουμε Ευρώπη»

Για τις ιδιωτικοποιήσεις

Όλοι οι παράγοντες πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων


(Visited 30 times, 1 visits today)

Read more:
368252-o_gnostos_skenothetes
Ο γνωστός σκηνοθέτης…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close