Κούλογλου σε Κεδίκογλου: oι πιο αδίστακτοι εχθροί της Ελλάδας είναι οι σύμμαχοι σας

Permalink

Αντιπαράθεση στον αέρα του ΣΚΑΙ είχαν ο Στέλιος Κούλογλου και ο Σίμος Κεδίκογλου. Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν εξασφάλισε συμμάχους στην Ευρώπη με το Στέλιο Κούλογλου να απαντά ότι δυστυχώς οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας στην ΕΕ είναι οι πιο στενοί σύμμαχοι της ΝΔ.

«Έχουμε αντιληφθεί που βρισκόμαστε; Έχουμε αντιληφθεί ότι στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί plan B για την Ελλάδα και πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας. Plan B είναι Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, Ελλάδα εκτός ΕΕ» τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε ότι αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιτύχει προοπτική ανάπτυξης μέσα στην ευρωζώνη και μέσα στην ΕΕ «να το ομολογήσει για να δούμε τι θα κάνουμε από εκεί και πέρα».

Στη συνέχεια ο Σίμος Κεδίκογλου υπογράμμισε: «που είναι οι σύμμαχοι που εξασφάλισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτούς του πέντε μήνες; Και μην ακούω για εσωτερικούς εχθρούς. Μην αναζητάτε εσωτερικούς εχθρούς για να δικαιολογήσετε τις δικές σας αποτυχίες. Εμείς είμαστε εδώ πέρα να στηρίξουμε».

«Οι χειρότεροι εχθροί μας στην Ευρώπη, είναι πιο στενοί σύμμαχοι σας, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου. Και συνέχισε: «Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης από την ΕΕ. Θα συζητήσουν για την ευρωζώνη. Και είναι η δεύτερη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Την πρώτη φορά το είπε ο κ. Στουρνάρας για να κινδυνολογήσει και τώρα – δεύτερη φορά – το λέτε εσείς. Είναι αστείο. Δεν έχει τεθεί από κανέναν αποχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ».

«Θα τεθεί εκ των πραγμάτων» επέμεινε ο Σίμος Κεδίκογλου με το Στέλιο Κούλογλου να απαντά: «Θα σας παρακαλούσα ακόμη και τώρα να σταματήσετε να κινδυνολογείτε. Αφού δεν πέρασε ο τραπεζικός πανικός τώρα έχετε την ανθρωπιστική κρίση».

«Θα σας πρότεινα λοιπόν επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες να σταματήσετε την κινδυνολογία και να κοιτάξετε να βοηθήσετε την κυβέρνηση. Κι όχι να πηγαίνει ο αρχηγός σας στις Βρυξέλλες και να θέτει θέμα άλλης κυβέρνησης τη στιγμή που η κυβέρνηση αυτή διαπραγματεύεται» πρόσθεσε αμέσως μετά ο ευρωβουλευτής και κατέληξε: «η κινδυνολογία συμφέρει τους δανειστές και λυπάμαι πραγματικά που εσείς κύριε Κεδίκογλου που είχατε άλλο προφίλ παλιότερα – πριν κλείσετε την ΕΡΤ με αυτό το φασιστικό τρόπο – επαναλαμβάνετε αυτά τα πράγματα».


(Visited 1.425 times, 1 visits today)

Read more:
Μόνο selfies παρακαλώ
Μόνο selfies, παρακαλώ!

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close