Κούλογλου στην Ιρλανδική Ραδιοφωνία: Ζούμε μέρες αποικιοκρατίας!

Permalink

Με δηλώσεις του σήμερα Πέμπτη στο Εθνικό Ραδιόφωνο Ιρλανδίας RTE και την εκπομπή «Morning Ireland» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου επισήμανε ότι η Ελλάδα ζει ημέρες αποικιοκρατίας και πρόσθεσε πως «πρόκειται για μια καταστροφή».

Σχολιάζοντας σχετικά τη δήλωση του Ιρλανδού πρωθυπουργού, ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση σημείωνε πρόοδο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει τη χώρα πίσω σε ένα πολύ άσχημο σημείο», ο Στ. Κούλογλου απάντησε: «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι ένας μύθος. Χθες μάλιστα, το Wikileaks αποκάλυψε ένα έγγραφο που έλεγε ότι, το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο. Όλοι το γνωρίζουν αλλά δεν το παραδέχονται. Πρόκειται για μια καταστροφή. Δεν είναι οι πέντε μήνες που άλλαξαν τα πάντα».

Συνέχισε δε τονίζοντας: «΄Εχουμε την υψηλότερη ανεργία στην Ευρώπη.Το ΑΕΠ πέφτει. Ποια ήταν τα θετικά αποτελέσματα λοιπόν; Κανένα θετικό αποτέλεσμα. Γι” αυτό έχουμε και όλη αυτή την πολιτική και κοινωνική αναταραχή».


(Visited 71 times, 1 visits today)

Read more:
wolfie
Στ. Κούλογλου στον Ρ/Σ Παραπολιτικά: «ΔΝΤ και Σόιμπλε έχουν συμπέσει και παίζουν καθυστέρηση»

Για τα όσα συνέβησαν χθες στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο κατά τη συζήτηση για το ζήτημα του κλεισίματος του ελληνικού προγράμματος,...

Close