ΟΧΙ στη λιτότητα! ΝΑΙ στη δημοκρατία!

Permalink

Η Ευρώπη βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Η Τρόικα δεν προσπαθεί να καταστρέψει μόνο την Ελλάδα, προσπαθεί να καταστρέψει όλους μας. Ήρθε τώρα η ώρα να υψώσουμε τη φωνή μας ενάντια στους εκβιασμούς των Ευρωπαϊκών ελίτ.

Την επόμενη Κυριακή ο Ελληνικός λαός θα αρνηθεί τον εκβιασμό της λιτότητας και θα ψηφίσει για αξιοπρέπεια. με την ελπίδα για μια άλλη Ευρώπη. Οι ιστορικές στιγμές απαιτούν από όλους μας στην Ευρώπη να πάρουμε θέση.

Λέμε όλοι ΟΧΙ στη λιτότητα, στις μειώσεις των συντάξεων και στις αυξήσεις του ΦΠΑ. Λέμε όλοι ΟΧΙ στη φτώχια και στα προνόμια. Λέμε όλοι ΟΧΙ στους εκβιασμούς και στην κατεδάφιση των κοινωνικών δικαιωμάτων. Λέμε όλοι ΟΧΙ στον φόβο και στην καταρράκωση της δημοκρατίας.

Λέμε όλοι ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια, στην εθνική κυριαρχία, στη δημοκρατία και στην αλληλεγγύη με τους Έλληνες πολίτες. Αλλά εδώ δεν πρόκειται για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πρόκειται για δύο διαφορετικά οράματα για την Ευρώπη: τη δική μας Ευρώπη της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας, που δημιουργείται από τα κάτω και δεν γνωρίζει σύνορα. και τη δική τους εκδοχή που αρνείται την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, την προστασία των αδυνάτων και τη φορολογία των πλουσίων.

Basta!

Enough!

Φτάνει πια!

Μια άλλη Ευρώπη είναι δυνατή!

Υπογράψτε κι εσείς την διαδικτιακή αναφορά εδώ

All the versions of this article:  Opens external link in new window[Deutsch] [Opens external link in new windowελληνικά] [Opens external link in new windowEnglish] [Opens external link in new windowEspañol] [Opens external link in new windowfrançais] [Opens external link in new windowitaliano] [Opens external link in new windowNederlands[Opens external link in new windowPortuguês]


(Visited 49 times, 1 visits today)

Read more:
Σάλτσες...
Σάλτσες…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close