Κούλογλου : Η ΝΔ να μιλήσει πρώτα για τον Παπασταύρου

Permalink

Ο Στέλιος Κούλογλου μίλησε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΤ3 και στους δημοσιογράφους Θεοδώρα Αυγέρη και Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση στο θέμα Παπασταύρου, στενού συνεργάτη του κ. Σαμαρά και το πρόστιμο 3.3 εκατ ευρώ που του επεβλήθη για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, «προκειμένου να δούμε τι αποστάσεις παίρνει η Νέα Δημοκρατία από τα φαινόμενα διαφθοράς» όπως είπε.

Για το νέο επιτελείο του κ.Μητσοτάκη ο Στ. Κούλογλου είπε ότι αποτελείται από τους παλιούς υπουργούς της ΝΔ με αρκετή ακροδεξιά και χαρακτήρισε την αντιπολιτευτική τακτική που επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης ως «παράλογη» δεδομένου ότι τα μνημόνια στα οποία περιλαμβάνονται μέτρα όπως το ασφαλιστικό τα είχε ήδη υπογράψει και εφαρμόσει η ΝΔ.

Μίλησε για «γραμμάτιο» του κ. Μητσοτάκη προς την ακροδεξιά, το οποίο ενδέχεται να αποπληρωθεί με την ανάδειξη του κ. Γεωργιάδη σε αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ο Στέλιος Κούλογλου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη εν όψη της εκδήλωσης που διοργάνωσε την ίδια ημέρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, που εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που έχει αναλάβει ο Έλληνας ευρωβουλευτής για τη διέξοδο από την κρίση.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την παρουσίαση προγραμμάτων της ευρωπαϊκής ένωσης για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, ορισμένα από τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας σε νέους που είναι μακροχρόνια άνεργοι και άλλα είναι σχεδιασμένα για τη στήριξη των νέων που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη

 


(Visited 209 times, 1 visits today)

Read more:
DEH_AKRIVEIA
Η ακρίβεια, ένα εγκληματικό πείραμα και η ανημπόρια της αριστεράς

Μια κάτοικος της Ρόδου ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ, όταν της ήρθε 3.821 ευρώ ο λογαριασμός...

Close