Κούλογλου: «Μία από τα ίδια η ομάδα Μητσοτάκη με ακροδεξιά στοιχεία»

Permalink

Βολές κατά του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε μιλώντας στο Κόκκινο 93,4 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Όπως λέει χαρακτηριστικά «ο κ. Μητσοτάκης ξεπληρώνει γραμμάτια σε όσους τον στήριξαν γι αυτό η ομάδα του είναι μία από τα ίδια μαζί με τα γνωστά ακροδεξιά στοιχεία. Αλήθεια τι λέει για τον κ. Παπασταύρου;».

Μιλώντας στον Απόστολο Λυκεσά ο κ. Κούλογλου σημειώνει ακόμη σε σχέση με τη θέση του κ. Μητσοτάκη για την υπόθεση της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική ότι «πρέπει να καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι ιδιωτικές εταιρείες πρέπει να σέβονται τους νόμους των κρατών μέσα στα οποία δραστηριοποιούνται και οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να υποκύπτουν στους εκβιασμούς τους. Αυτά που υποστηρίζει τώρα ο αρχηγός της ΝΔ θα τα βρει μπροστά του».

Ο κ. Κούλογλου πιστεύει επίσης ότι η κυβέρνηση θα αντέξει τις κοινωνικές πιέσεις για το ασφαλιστικό αλλά όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «θα αντέξει με λύσεις τέτοιες που να μπορεί να τις αντέξει και η κοινωνία και κυρίως τα μέτρα που θα πάρει να αποδώσουν στην πράξη».

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:


(Visited 376 times, 1 visits today)

Read more:
zehra-dogan
Επιστολή 25 ευρωβουλευτών στη Μογκερίνι για τη δίωξη της Τουρκάλας ζωγράφου και ρεπόρτερ Ζεχρά Ντογκάν

Ανοιχτή επιστολή στην Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και Ύπατη Εκπρόσωπο ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής & Πολιτικής Ασφαλείας, Φεντερίκα Μογκερίνι, απέστειλαν, ύστερα...

Close