“Η Διέξοδος από την κρίση” – 1ος σταθμός Θεσσαλονίκη

Permalink

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης η ημερίδα για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.

194000-index

Η εκδήλωση, που είναι ο πρώτος σταθμός σε μια σειρά αντίστοιχων ημερίδων σε πολλές πόλεις της χώρας, είχε σκοπό την παρουσίαση εργαλείων για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας,  τη μείωση της νεανικής ανεργίας, και τη συγκράτηση του διαρκώς αυξανόμενου ρεύματος των νέων που εγκαταλείπουν τη χώρα μας προς αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό.

194000g-screen_shot_2016-01-18_at_11.48.32_p.m.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν οι παρουσιάσεις του Δρ. Ηρακλή Αγιοβλασίτη, εκπρόσωπου του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, Εθνικού Σημείου Αναφοράς για το πρόγραμμα Horizon 2020, του Δρ. Απόστολου Δημητριάδη, εκπρόσωπου του Praxi Help-Fοrward Network, για τα τα ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης των SME instrument & Fast Track to Innovation (FTI).

Μίλησαν επίσης για τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες και τις εμπερίες τους για την εξασφάλιση χρηματοδότησης ο Γιάννης Τζέκος, της Tzekos Organic Herbs και η Φανή Αργυροπούλου, υπεύθυνη επικοινωνίας στην Blink Wines και στο Κτήμα Πιερία Ερατινή.

194000g-screen_shot_2016-01-18_at_11.48.24_p.m.

Η ημερίδα έκλεισε με συζήτηση μεταξύ του Στέλιου Κούλογλου, των ομιλητών και του κοινού κατά την οποία δόθηκαν απαντήσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες χρηματοδότησης ή εύρεσης απασχόλησης των συμμετεχόντων.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό της εκδήλωσης. Επίσης οι παρουσιάσεις των ομιλητών είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά, όπως και το ενημερωτικό φυλλάδιο της ημερίδας.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας η Πάτρα, όπου οι προτάσεις θα παρουσιαστούν στις 12 Φεβρουαρίου.


(Visited 342 times, 1 visits today)

Read more:
202196-screen_shot_2016-05-17_at_4.32.02_m.m.
Εκστρατεία για να φύγουν οι φιλοναζί από την κυβέρνηση της Κροατίας

Με ανοιχτή επιστολή προς την Κροατική κυβέρνηση εκπρόσωποι από τον χώρο της διεθνούς πολιτικής και διανόησης καταγγέλλουν την τοποθέτηση σε...

Close