Κούλογλου στο «Πρακτορείο 104,9 fm»: Πολιτικό παιχνίδι οι πιέσεις στην Ελλάδα για το προσφυγικό

Permalink

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Ένα πολιτικό παιχνίδι είναι, όπως εξάλλου και το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων για την οικονομική κρίση το καλοκαίρι, βασικά, δεν ήταν ένα οικονομικό παιχνίδι, ήταν ένα πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σχετικά με τις πιέσεις, που δέχεται η Ελλάδα από εταίρους της για τον τρόπο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης.

«Το πρόβλημα δεν είναι τα 1 ή 2 δισ. ευρώ, τα 300 εκατ. ευρώ, που λείπουν από τις συντάξεις για την αξιολόγηση, είναι και ένα πολιτικό παιχνίδι, που παίχτηκε. Το ίδιο παίζεται και τώρα στο προσφυγικό, θέλουν να απεμπολήσουν τις δικές τους ευθύνες, να τις μεταφέρουν αλλού», είπε ο κ.Κούλογλου, σημειώνοντας ότι «δεν είναι η Ελλάδα, που δημιούργησε πολέμους στη Μέση Ανατολή, δεν είναι η Ελλάδα που βομβαρδίζει, δεν είναι η Ελλάδα που τους κάλεσε για δείπνο στο Βερολίνο», αλλά «υπάρχει διάθεση η ελληνική κυβέρνηση να στριμωχθεί ακόμη περισσότερο, είναι παιχνίδια κοινής γνώμης».

 


(Visited 113 times, 1 visits today)

Read more:
187649-screen_shot_2015-10-17_at_11.39.33_m.m.
Δίστομο 72 χρόνια μετά: Πρωτοβουλίες Κούλογλου στο Ευρωκοινοβούλιο για την ιστορική μνήμη και δικαίωση

Με αφορμή τη συμπλήρωση των εβδομήντα δύο χρόνων από τη ναζιστική θηριωδία στο Δίστομο, της 10ης Ιουνίου 1944, ο Ευρωβουλευτής...

Close