Κούλογλου στο «Πρακτορείο 104,9 fm»: Πολιτικό παιχνίδι οι πιέσεις στην Ελλάδα για το προσφυγικό

Permalink

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Ένα πολιτικό παιχνίδι είναι, όπως εξάλλου και το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων για την οικονομική κρίση το καλοκαίρι, βασικά, δεν ήταν ένα οικονομικό παιχνίδι, ήταν ένα πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σχετικά με τις πιέσεις, που δέχεται η Ελλάδα από εταίρους της για τον τρόπο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης.

«Το πρόβλημα δεν είναι τα 1 ή 2 δισ. ευρώ, τα 300 εκατ. ευρώ, που λείπουν από τις συντάξεις για την αξιολόγηση, είναι και ένα πολιτικό παιχνίδι, που παίχτηκε. Το ίδιο παίζεται και τώρα στο προσφυγικό, θέλουν να απεμπολήσουν τις δικές τους ευθύνες, να τις μεταφέρουν αλλού», είπε ο κ.Κούλογλου, σημειώνοντας ότι «δεν είναι η Ελλάδα, που δημιούργησε πολέμους στη Μέση Ανατολή, δεν είναι η Ελλάδα που βομβαρδίζει, δεν είναι η Ελλάδα που τους κάλεσε για δείπνο στο Βερολίνο», αλλά «υπάρχει διάθεση η ελληνική κυβέρνηση να στριμωχθεί ακόμη περισσότερο, είναι παιχνίδια κοινής γνώμης».

 


(Visited 116 times, 1 visits today)

Read more:
333695-1a
Αστυνομία στα Πανεπιστήμια: Γιατί όχι και Ασφάλεια, όπως στη χούντα; | Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Eπιχειρηματολογώντας υπέρ της αστυνομικής παρουσίας στα Πανεπιστήμια, ο υφυπουργός Παιδείας επικαλέστηκε ένα λαμπρό προηγούμενο: την παρουσία αστυνομικού τμήματος στις Πανεπιστημιουπόλεις το...

Close