Η θεραπευτική αξία της κάνναβης – Η άλλη πλευρά: Μια μαρτυρία

Permalink

Η καλλιέργεια της κάνναβης για τη βελτίωση της υγείας αλλά και η συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας είναι τα κεντρικά θέματα που θα συζητηθούν στην ημερίδα «Η κλωστική και ιατρική κάνναβη ως παράγοντες ώθησης στην οικονομία και την απασχόληση» που διοργανώνει ο Ευρωβουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στις 23 Φεβρουαρίου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες . Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Η φαρμακευτική χρήση της κάνναβης είναι πλέον νόμιμη σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως την Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία και την Ισπανία, αλλά και το Ισραήλ, τον Καναδά, τη Χιλή την Κολομβία. Είκοσι τρεις πολιτείες των ΗΠΑ διαθέτουν πρόσβαση στη φαρμακευτική κάνναβη. Πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι στον λεγόμενο «πρώτο Κόσμο» σήμερα, έχουν νόμιμη πρόσβαση στη φαρμακευτική κάνναβη.

Το TVXS παρουσιάζει σχετικά ένα άρθρο με μαρτυρίες για την επιτυχημένη θεραπευτική χρήση της κάνναβης. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.


(Visited 480 times, 1 visits today)

Read more:
29481713814_2618dcc52d_b
Κούλογλου: Κρίσιμες ώρες για την Καταλονία. Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει προ ημερησίας και για τον Ραχόι

Τα γεγονότα βίας που καταγράφηκαν στο καταλανικό δημοψήφισμα είναι απαράδεκτα, δήλωσε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ...

Close