Η θεραπευτική αξία της κάνναβης – Η άλλη πλευρά: Μια μαρτυρία

Permalink

Η καλλιέργεια της κάνναβης για τη βελτίωση της υγείας αλλά και η συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας είναι τα κεντρικά θέματα που θα συζητηθούν στην ημερίδα «Η κλωστική και ιατρική κάνναβη ως παράγοντες ώθησης στην οικονομία και την απασχόληση» που διοργανώνει ο Ευρωβουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στις 23 Φεβρουαρίου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες . Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Η φαρμακευτική χρήση της κάνναβης είναι πλέον νόμιμη σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως την Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία και την Ισπανία, αλλά και το Ισραήλ, τον Καναδά, τη Χιλή την Κολομβία. Είκοσι τρεις πολιτείες των ΗΠΑ διαθέτουν πρόσβαση στη φαρμακευτική κάνναβη. Πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι στον λεγόμενο «πρώτο Κόσμο» σήμερα, έχουν νόμιμη πρόσβαση στη φαρμακευτική κάνναβη.

Το TVXS παρουσιάζει σχετικά ένα άρθρο με μαρτυρίες για την επιτυχημένη θεραπευτική χρήση της κάνναβης. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.


(Visited 506 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2018-06-21 at 14.39.07
Κούλογλου για τουρκικές εκλογές: Τα αυταρχικά καθεστώτα πέφτουν όταν χάσουν την λαϊκή υποστήριξη

«Μετά από μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης, ο Ερντογάν τώρα γίνεται ακόμα περισσότερο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αποδείχτηκε ότι έχει μια μεγάλη...

Close