Παραίτηση Μουζάλα; το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της χώρας στην ιστορία

Permalink

 

«… Έχω ασχοληθεί παρά πολύ τον τελευταίο καιρό με το προσφυγικό και μιλάω καθημερινά με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία όλα, μα όλα αποκαλούν τα Σκόπια ‘Μακεδονία’. Το να πέσει ένας υπουργός την πιο κρίσιμη στιγμή, μπροστά στη Σύνοδο Κορυφής, επειδή έκανε σαρδάμ σε μία συνέντευξη και μία από τις πολλές φορές είπε τα Σκόπια ‘Μακεδονία’ είναι το μεγαλύτερο ρεζιλίκι που θα έχει υποστεί η χώρα τα τελευταία χρόνια» δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου, σε συνέντευξη του την Τετάρτη, στο τηλεοπτικό κανάλι Θεσσαλίας TRT, στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» με τον Σωτήρη Πολύζο.

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου «Θα συναντήσετε μήπως τον κ. Μουζάλα σήμερα για να του κάνετε ερωτήσεις και με τις δύο σας ιδιότητες, του ευρωβουλευτή και του δημοσιογράφου;», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Θα τον συναντήσω, αλλά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να τον ρωτήσω. Σε ό,τι αφορά αυτή τη γελοιότητα, το σαρδάμ που έκανε και ζητάνε την παραίτηση του, θα συζητήσω επί της ουσίας του προβλήματος που είναι πάρα πολύ σοβαρό, δηλαδή το προσφυγικό. Στην πραγματικότητα, το να ασχολούμαστε με το σαρδάμ ενός υπουργού και να ζητάμε την παραίτηση του είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να υποστεί η χώρα αυτή τη στιγμή. θα γελάσουν όλοι, θα γίνουμε γελοίοι».

«… Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, να λυθεί το Μακεδονικό…. Αυτοί που επιτίθενται είναι υπεύθυνοι για τη μεγαλύτερη διπλωματική ήττα που έχει υποστεί η χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κούλογλου.

Ολόκληρη η συνέντευξη:


(Visited 97 times, 1 visits today)

Read more:
33421342532_8479a35a96_h
Κούλογλου για σκάνδαλο Novartis: Υπήρξαν και άλλες ανεπίσημες επαφές πολιτικών με το FBI

«Ο κ. Σαλμάς δεν ήταν ο μόνος, που ήρθε σε κάποιου είδους επαφή με το FBI. Υπήρξαν και άλλες ανεπίσημες...

Close