Εκστρατεία Ενημέρωσης του Στέλιου Κούλογλου για την Καταπολέμηση Ανεργίας

Permalink

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου διοργανώνει στην Ξάνθη σήμερα στις 10:30 το πρωΐ στην Καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (οδός Καπνεργατών) φόρουμ για τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας μέσα από τις διεξόδους της νεανικής επιχειρηματικότητας, της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και την κλωστική/ βιομηχανική κάνναβη.

Η ημερίδα απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους ιδιώτες και φορείς όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Την παρουσίαση του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης θα κάνει ο Παναγιώτης Φιλιππίδης στις 12.00 στο θέμα Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, ενώ η Λουϊζα Σαλτσίδου Ματεοσιάν θα παρουσιάσει το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΜ-Θ.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, ο Στέλιος Κούλογλου, τόνισε πως ναι μεν δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από το κράτος, ωστόσο το κράτος θα πρέπει να θεσπίσει το πλαίσιο που θα καλύπτει τα νέα Συνεταιριστικά εγχειρήματα και να περιορίσει την γραφειοκρατία, κάτι που έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικώς. «Στόχος μας είναι το ποσοστό κάτω του 1% που κυμαίνεται η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στην Ελλάδα να αυξηθεί στο 1% και πλέον».

Επίσης ο κ. Κούλογλου ανέφερε πως έχει η υπογραφεί και βρίσκεται στο Εθνικό τυπογραφείο η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την καλλιέργεια της κλωστικής κάνναβης.
Τέλος χαρακτήρισε στρατηγικό πλήγμα για τη Χώρα οι άνω των 200.000 νέων που έχουν φύγει στο εξωτερικό για δουλειά.

 

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνή


(Visited 63 times, 1 visits today)

Read more:
366172-aristera-proti_niki
Γαλλικές εκλογές: η μισή νίκη της Αριστεράς

Η γαλλική αριστερά πέτυχε τον πρώτο της στόχο στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές: έστω και με διαφορά στήθους, 25,6 έναντι 25,2%,...

Close