Κούλογλου: Ισχυρός σεισμός στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα το Brexit

Permalink

«Τα μέτρα είναι δύσκολα και επώδυνα, αλλά θα ήταν πολύ χειρότερα, αν ήταν η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση», τόνισε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας «στο Κόκκινο» και στον Κώστα Σαββόπουλο, προσθέτοντας πως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνουν ουσιαστικές τομές στη δημόσια διοίκηση και στον χώρο της οικονομίας, με έμφαση στην κοινωνικά αλληλέγγυα οικονομία.

Ο κ. Κούλογλου αναφερόμενος στα εργασιακά υπενθύμισε ότι το μνημόνιο ορίζει ότι θα υιοθετηθούν οι βέλτιστες Ευρωπαϊκές πρακτικές, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν ούτε lock out, ούτε ομαδικές απολύσεις, αλλά ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Για το βρετανικό δημοψήφισμα, τόνισε ότι στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης λειτουργούν ως μαυρογυαλούροι, που δεν έχουν υπολογίσει τις επιπτώσεις της επόμενης ημέρας, ενός Brexit. Αν γίνει το Brexit, θα πληγεί ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρόκειται για ισχυρό σεισμό στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα, που θα ζημιώσει περισσότερο τις χώρες με τα λιγότερα θεμέλια, όπως η Ελλάδα.

Aκούστε εδώ τι δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου:


(Visited 40 times, 1 visits today)

Read more:
oi epanastaseis
Οι επαναστάσεις δεν προγραμματίζονται

Oι επαναστάσεις και οι μεγάλες πολιτικές ανατροπές δεν είναι ποτέ προγραμματισμένες ή καλά προετοιμασμένες. Ξεκινούν  από μια μικρή, αλλά αποφασισμένη μερίδα...

Close