Ο Στ. Κούλογλου στα ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Permalink

Στο περιθώριο της τριήμερης περιοδείας του στο Νόμο της Καβάλας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καστώρη για τη λάθος πορεία της Ευρώπης, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την ελληνική οικονομία.

«Μετά από έξι, ουσιαστικά, χρόνια ύφεσης, η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να παίρνει σιγά σιγά μπρος», είπε, «αυτό βέβαια δε σημαίνει από μόνο του ότι λύνεται κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι να υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες ώστε πραγματικά να επανακινηθεί η οικονομία. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να διευκολυνθούν οι επενδύσεις και η επιχειρηματικότητα. Πρέπει να σταματήσει η γραφειοκρατία και η διαφθορά που εμποδίζει σοβαρούς και υγιείς επενδυτές. Πρέπει να αλλάξει το φορολογικό σύστημα, γιατί αυτή η φορολογία είναι απωθητική για τις επιχειρήσεις. Αυτά βέβαια θα γίνουν σιγά σιγά και όχι από τη μια στιγμή στην άλλη» τόνισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη:


(Visited 50 times, 1 visits today)

Read more:
kouloglou
Κούλογλου: Οι δανειστές παίζουν παιχνίδι με δήθεν διαφορές Τσίπρα-Τσακαλώτου-υπουργών

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μίλησε για το ψεύτικο σενάριο για κόντρες υπουργών...

Close