Ο Στ. Κούλογλου στα ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Permalink

Στο περιθώριο της τριήμερης περιοδείας του στο Νόμο της Καβάλας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΑΡΤΙΑ και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καστώρη για τη λάθος πορεία της Ευρώπης, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την ελληνική οικονομία.

«Μετά από έξι, ουσιαστικά, χρόνια ύφεσης, η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να παίρνει σιγά σιγά μπρος», είπε, «αυτό βέβαια δε σημαίνει από μόνο του ότι λύνεται κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι να υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες ώστε πραγματικά να επανακινηθεί η οικονομία. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να διευκολυνθούν οι επενδύσεις και η επιχειρηματικότητα. Πρέπει να σταματήσει η γραφειοκρατία και η διαφθορά που εμποδίζει σοβαρούς και υγιείς επενδυτές. Πρέπει να αλλάξει το φορολογικό σύστημα, γιατί αυτή η φορολογία είναι απωθητική για τις επιχειρήσεις. Αυτά βέβαια θα γίνουν σιγά σιγά και όχι από τη μια στιγμή στην άλλη» τόνισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη:


(Visited 49 times, 1 visits today)

Read more:
23238613459_ef402305ba_o
Κούλογλου: Επιστροφή στην Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης για να χτυπήσουμε την ακροδεξιά

«Στρατηγικές ενάντια στην άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη» ήταν το θέμα της διεθνούς διάσκεψης που συνδιοργάνωσαν σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...

Close