ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΕ – ΗΠΑ

Permalink

Σε εγρήγορση καλεί τους πολίτες της Ελλάδας και της ΕΕ ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, για το θέμα των Διατλαντικών Συμφωνιών Εμπορίου και Επενδύσεων ΤΤΙP και CETA TISA.

Ο κ. Κούλογλου μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έλαβε χώρα στο κέντρο των Βρυξελλών την περασμένη Τρίτη, σημείωσε πως παρά τις αντιδράσεις των ευρωπαίων πολιτών, θέλουν να περάσουν τις διατλαντικές συμφωνίες και πρώτα την CETA από τα εθνικά κοινοβούλια.

«Περιμένω με ενδιαφέρον την στάση των εθνικών κοινοβουλίων και πολύ δε περισσότερο τη στάση των Ελλήνων Βουλευτών, που παρά τις πιέσεις που δέχονται, ελπίζω να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε ο κ. Κούλογλου.

Επίσης έκανε λόγο για περίεργη στάση της Γερμανίας η οποία παρουσιάζεται συγκρατημένη μεν, ωστόσο περιμένει τις Γερμανικές εκλογές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για να ξεδιπλώσει τη θετική της στάση, αφού ενημερώσει πως πλέον έχουν γίνει οι αλλαγές που επιθυμεί η Ευρώπη, σε ότι αφορά τις Διατλαντικές Συμφωνίες Εμπορίου και Επενδύσεων μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ.

 

Πηγή: Θρακική Αγορά


(Visited 51 times, 1 visits today)

Read more:
179763-screen_shot_2015-07-06_at_7.03.49_m.m.
Κούλογλου σε EUROPE1: oι Γάλλοι δεν έχασαν ούτε ευρώ από το δάνειο στην Ελλάδα

Ούτε ένα ευρώ δεν έχασαν οι Γάλλοι από το δάνειο στην Ελλάδα» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας...

Close