Μονομαχία Κούλογλου-Σπυράκη για Κούβα και εκλογές

Permalink
Δείτε εδώ ολόκληρη τη συζήτηση

Για το θέμα της αξιολόγησης ο Στέλιος Κούλογλου εκτίμησε ότι θα κλείσει σύντομα και είπε ότι ήδη τα περισσότερα πράγματα έχουν συμφωνηθεί. Σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχουν πιέσεις και προπάντων η εκκρεμότητα μεταξύ ΔΝΤ και Σόιμπλε.

Ρώτησε μάλιστα την ευρωβουλευτή της ΝΔ, εάν θα εξακολουθήσουν να ζητούν εκλογές, όταν κλείσει η αξιολόγηση και της ζήτησε να απαντήσει αν θεωρεί ότι είναι δυνατόν μια χώρα να ορθοποδήσει, αν δεν υπάρχει ένα μίνιμουμ πολιτικής συναίνεσης και κάθε φορά η αξιωματική αντιπολίτευση, έξι μήνες μετά τις εκλογές να ζητά νέες. «Το έχετε δει σε καμία χώρα της Ευρώπης αυτό; Είναι λάθος να μην περιμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο μιας κυβέρνησης και να κριθεί από το λαό, όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς τέλος τι θα γίνει εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση, ο Στέλιος Κούλογλου απάντησε ότι «αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, μπαίνουμε σε μια πολιτική μετάβαση. Από τη στιγμή που ο στόχος της κυβέρνησης δε θα έχει επιτευχθεί, ασφαλώς προκύπτει ένα πολιτικό θέμα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει ο ελληνικός λαός να κληθεί να δει τι γίνεται.»


(Visited 71 times, 1 visits today)

Read more:
29481713814_2618dcc52d_b
Στ. Κούλογλου: Μετά τις γερμανικές εκλογές μπορεί να νοσταλγήσουμε τον Σόιμπλε

Την κρισιμότητα του αποτελέσματος των γερμανικών εκλογών, που πραγματοποιούνται στις 24 Σεπτέμβρη, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την...

Close