Δημόσια Ακρόαση στο ΕΚ: Διατήρηση των αξιών των Υπηρεσιών Γενικού Ενδιαφέροντος σε καιρούς αλλαγών – το παράδειγμα της Ελλάδας

Permalink

Η διακομματική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) για τα Κοινά Αγαθά και τις Δημόσιες Υπηρεσίες διοργανώνει αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, 2016 στην αίθουσα ASP A5E1 του ΕΚ στις 15:00 δημόσια ακρόαση με τίτλο “Διατήρηση των αξιών των Υπηρεσιών Γενικού Ενδιαφέροντος σε καιρούς αλλαγών – το παράδειγμα της Ελλάδας”.

Ομιλητές είναι ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και το μέλος του γραφείου του Επιτρόπου Moscovici και αρμόδια για την Ελλάδα Iona Diaconescu.

Τη συζήτηση θα συνδιευθύνουν ο Jean-Paul Denanot, Γάλλος ευρωβουλευτής των σοσιαλδημοκρατών και συμπρόεδρος της διακοματικής ομάδας, και ο Pierre Bauby, πρόεδρος του οργανισμού «Ανοικοδόμηση της Δημόσιας Δράσης (Reconstruire l’Action Publique).


(Visited 66 times, 1 visits today)

Read more:
Kofi_Annan_2012_(cropped)
Προς Ριζοσπάστη: Φουμάρει και ο Κόφι Ανάν τσιγαριλίκι; – Άρθρο του Σ. Κούλογλου

Με νέο μακροσκελές άρθρο ο Ριζοσπάστης απάντησε στο άρθρο μου για το καλό τσιγαράκι: το "ξινό" μου χιούμορ και ο "μπόλικος...

Close