Εκλογές Γαλλία – Κούλογλου: Ο Μακρόν είναι άνθρωπος των τραπεζών

Permalink

Την εκτίμηση πως ο υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία, Εμανουέλ Μακρόν, είναι άνθρωπος των τραπεζών εξέφρασε σήμερα, Τρίτη (25/04/2017) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

«Ο Μακρόν θεωρείται άνθρωπος των τραπεζών και αυτός είναι ο λόγος που ο Ολάντ τον έβαλε υπουργό Οικονομικών», δήλωσε ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών».

Για να στηρίξει δε το συγκεκριμένο επιχείρημα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος είχε πει παλαιότερα: «Αν ήμουν Γάλλος, θα ψήφιζα Μακρόν».

Εξάλλου, είπε πως ο Μακρόν είναι δημιούργημα των Μέσων Ενημέρωσης και πως «έχει μια ζωή που προκαλεί ενδιαφέρον», ενώ ερωτηθείς για το ποια στάση θα τηρήσει έναντι της Ελλάδας, αν εκλεγεί, υποστήριξε πως «θα κινηθεί στο πλαίσιο της παραδοσιακής πολιτικής της Γαλλίας που είναι φιλική απέναντι στη χώρα μας».

Πηγή: Newsbomb


(Visited 69 times, 1 visits today)

Read more:
332714-trump_congres
O Τραμπ καθαιρείται. Tι ήξερε για την επίθεση στο Καπιτώλιο; | Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Οπως ήταν αναμενόμενο, το αμερικανικό Κογκρέσο αποφάσισε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ με το...

Close