Ημερίδα με θέμα «Ναρκωτικά: βιολογικές, κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις»

Permalink

Ο ΟΚΑΝΑ και το Ίδρυμα Γληνού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ναρκωτικά: βιολογικές, κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις» την Παρασκευή, 23 Ιουνίου και ώρα 09:30 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50, Αθήνα).

Στη συζήτηση που θα συντονίσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου θα συμμετέχουν ο Γεώργιος Κωστόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. Ιδρύματος Γληνού, ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ, ο Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής Εγκληματολογίας, ο Κων/νος Κοκκώλης, Ψυχίατρος – Αναπλ. Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων ΟΚΑΝΑ, ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος, Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος, Υπεύθυνος Τομέα Έρευνας ΚΕΘΕΑ ο Κων/νος Γαζγαλίδης, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Συντονιστής Μονάδων & Υπηρεσιών ΟΚΑΝΑ Βορείου Ελλάδος ο Γιώργης Οικονομόπουλος, Γιατρός και ο Αποστόλης Καπαρουδάκης, Δημοσιογράφος.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας:

Screen Shot 2017-06-20 at 9.41.12 πμ


(Visited 82 times, 1 visits today)

Read more:
1-IMG_0698
Οι ομιλίες της παρουσίασης στην Αθήνα του νέου βιβλίου του Στέλιου Κούλογλου «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση».

Στην ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο κεντρική αίθουσα του Επιγραφικού και Νομισματικού Μουσείου Αθήνας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου...

Close