Στέλιος Κούλογλου: Ο νεοναζισμός είναι σαν επιδημία

Permalink

«Ο νεοναζισμός είναι σαν επιδημία», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου Astra. «Παντού στην Ευρώπη η ακροδεξιά είναι σε άνοδο. Αλλά ακόμη και στις ομάδες των ακροδεξιών δεν δέχονται την Χρυσή Αυγή γιατί τη θεωρούν νεοναζιστική. Όταν η Μαρίν Λεπέν απομονώνει την Χρυσή Αυγή, δεν θα το κάνουμε εμείς;» διερωτήθηκε ο Στ. Κούλογλου.

Η απόφαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υπολοίπων ευρωβουλευτών των δημοκρατικών κομμάτων της Ελλάδος και της Κύπρου να παραβρεθούν σε δείπνο του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, επειδή είχαν προσκληθεί οι χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην Κύπρο. Όμως όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου «στο δείπνο παρακάθησαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, τρεις χρυσαυγίτες νοσταλγοί της δικτατορίας και της προδοσίας της Κύπρου και η κυρία Θεοχάρους. Θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο θλιβερά δείπνα που έχουν γίνει στην ιστορία».

Επιπλέον πρόσθεσε πως το γεγονός ότι τον κατήγγειλε, για την επιστολή του προς τον κ. Συλλούρη, το αδελφό κόμμα της ΧΑ στην Κύπρο, το ΕΛΑΜ, «αποδεικνύει πως έκανα το σωστό».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Στέλιου Κούλογλου εδώ:


(Visited 124 times, 1 visits today)

Read more:
15128967_588956927980702_427494912336378252_o-1
«Απόδραση από την Αμοργό» – Δύο προβολές της ταινίας του Στ. Κούλογλου σε Στρασβούργο και Ιωάννινα

Με μεγάλη επιτυχία και θερμή υποδοχή πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο προβολές του ντοκιμαντέρ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου...

Close