Κούλογλου: Εάν ο Ματέο Σαλβίνι γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας, θα είναι σαν να γίνεται στην Γαλλία Πρόεδρος η Λεπέν

Permalink

Εάν αναδειχθεί ο Ματέο Σαλβίνι πρωθυπουργός της Ιταλίας μετά τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών, «θα είναι σαν να γίνεται Πρόεδρος της Γαλλίας η Μαρίν Λεπέν», σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και στην Γιάννα Παπαδάκου. Ταυτόχρονα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι θα δούμε σύντομα να σχηματίζεται κυβέρνηση στην Ιταλία.

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, ο ευρωβουλευτής σχολίασε πως σε όλες τις χώρες οι μηχανές λειτουργούν με βενζίνη και πετρέλαιο, ενώ εδώ δυστυχώς «λειτουργούσαν με λάδι, όπως αποδεικνύεται και από την υπόθεση του μετρό, της Siemens, τα εξοπλιστικά ή άλλες παλαιότερες ιστορίες».  Ο Στέλιος Κούλογλου, τόνισε επίσης ότι πρέπει να αφεθεί αναπόσπαστη η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, καθώς βλέπουμε ότι υπάρχει ένα «ολόκληρο σύστημα, από ανθρώπους όλων των εξουσιών, που προσπαθούν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο. Εκεί νομίζω οφείλονται αυτές οι επιθέσεις χωρίς προηγούμενο που έχει δεχθεί και η εισαγγελέας διαφθοράς αλλά και οι προστατευόμενοι μάρτυρες, τους οποίους προσπαθούμε εδώ στην Ευρώπη να τους διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού, γιατί χάρη σε αυτούς έχουν αποκαλυφθεί όλα τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα παγκόσμιας διαφθοράς».


(Visited 38 times, 1 visits today)

Read more:
Hearing_GUE-NGL_600_400_c1_c_t
Ημερίδα των ευρωβουλευτών Κούλογλου και Αλμπιόλ ενάντια στο φασισμό

"Στρατηγικές ενάντια στην άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη" είναι το θέμα της ημερίδας που συνδιοργανώνουν στις 8 Δεκεμβρίου στο Ευρωπαϊκό...

Close