Κούλογλου: Εάν ο Ματέο Σαλβίνι γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας, θα είναι σαν να γίνεται στην Γαλλία Πρόεδρος η Λεπέν

Permalink

Εάν αναδειχθεί ο Ματέο Σαλβίνι πρωθυπουργός της Ιταλίας μετά τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών, «θα είναι σαν να γίνεται Πρόεδρος της Γαλλίας η Μαρίν Λεπέν», σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha και στην Γιάννα Παπαδάκου. Ταυτόχρονα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι θα δούμε σύντομα να σχηματίζεται κυβέρνηση στην Ιταλία.

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, ο ευρωβουλευτής σχολίασε πως σε όλες τις χώρες οι μηχανές λειτουργούν με βενζίνη και πετρέλαιο, ενώ εδώ δυστυχώς «λειτουργούσαν με λάδι, όπως αποδεικνύεται και από την υπόθεση του μετρό, της Siemens, τα εξοπλιστικά ή άλλες παλαιότερες ιστορίες».  Ο Στέλιος Κούλογλου, τόνισε επίσης ότι πρέπει να αφεθεί αναπόσπαστη η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, καθώς βλέπουμε ότι υπάρχει ένα «ολόκληρο σύστημα, από ανθρώπους όλων των εξουσιών, που προσπαθούν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο. Εκεί νομίζω οφείλονται αυτές οι επιθέσεις χωρίς προηγούμενο που έχει δεχθεί και η εισαγγελέας διαφθοράς αλλά και οι προστατευόμενοι μάρτυρες, τους οποίους προσπαθούμε εδώ στην Ευρώπη να τους διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού, γιατί χάρη σε αυτούς έχουν αποκαλυφθεί όλα τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα παγκόσμιας διαφθοράς».


(Visited 43 times, 1 visits today)

Read more:
349205-thumbnail
Και οι φτωχοί -και λίγο κομμουνιστές- έχουν ψυχή

Άντε να το εξηγήσεις σε έναν εξωγήινο που θα προσγειωνόταν στη Γη: στους ποδοσφαιρικούς αγώνες για το Champions League που...

Close