Κούλογλου για το τεράστιο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ

Permalink
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Διαμαντίδη, αναφερόμενος στην υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ, τόνισε ότι «πρόκειται για ένα τεράστιο ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, την οποία το ΚΕΕΛΠΝΟ έπρεπε να προφυλάξει, προστατεύοντας τους ευπαθείς πληθυσμούς».
Αντίθετα χρησιμοποιήθηκε για να χρηματοδοτήσει επιλεγμένους δημοσιογράφους – «τα δικά μας παιδιά», για να υποστηρίξουν συγκεκριμένες παρατάξεις και υπουργούς ή και να ξεπλυθούν μέσω των υπέρογκων χρηματοδοτήσεων χρήματα, που επέστρεφαν σε πολιτικά πρόσωπα. Το 2014, στο αποκορύφωμα της κρίσης, όταν κόβονταν συντάξεις, μισθοί, επιδόματα κτλ, δόθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ανύπαρκτα site, πολλά από τα οποία εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο μετά την υπογραφή της συμφωνίας με το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Επιπλέον, το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν τηρούσε βιβλία τα χρόνια 2011-2014  ενώ την περίοδο 2007-2014 εμφανίζει ταμειακό έλλειμμα 230 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που σπαταλήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης, πολλές φορές ανύπαρκτα, τη στιγμή που οι καταχωρήσεις και οι ενημερωτικές καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ, σύμφωνα με το νόμο, προβλέπεται να είναι δωρεάν σε όλα τα μέσα.Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ενδεικτικά το χαρακτηριστικό παράδειγμα με τις κυρίες Παππά Ελένη και Κουλαρού Αναστασία, που πήραν 98.000 ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για ένα ασήμαντο site, με μηδενική επισκεψιμότητα στα Δωδεκάνησα. Η κα Παππά Ελένη σημειώνεται ότι είναι η μητέρα του κου Γιάννη Παππά πολιτευτή της Ν.Δ., ο οποίος το Δεκέμβριο 2014- Ιανουάριο του 2015 έκανε μια μεγαλειώδη προεκλογική εκστρατεία με ιδιωτικό ελικόπτερο.
Ακούστε ολόκληρη  τη συνέντευξη εδώ.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Read more:
43976944790_eadb2e49ac_k
Ανοικτή επιστολή Κούλογλου για τους ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες στην Ελλάδα

Την ανάγκη να αναδειχθεί σε ευρωπαϊκή προτεραιότητα το θέμα της προστασίας των άνω των 4.000 ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών που βρίσκονται...

Close