Ο Στέλιος Κούλογλου στο Πέραμα

Permalink

Επίσκεψη στο Δήμαρχο της πόλης του Περάματος πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Σε μια χαλαρή και συγχρόνως φιλική ατμόσφαιρα ενημερώθηκε από το Δήμαρχο της πόλης, κο Γιάννη Λαγουδάκη, για όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το Πέραμα, καθώς και τις νέες εξελίξεις με τις δράσεις των εταιρειών πετρελαιοειδών.

Ο κος Κούλογλου, γνωστός για τις φιλειρηνικές του θέσεις άλλα και τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες, δεσμεύτηκε να βοηθήσει με κάθε τρόπο το Δήμαρχο της πόλης του Περάματος για να αναδείξουν μαζί το πρόβλημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να βοηθήσουν σε μια εφικτή και πραγματοποιήσιμη λύση.

Screen Shot 2018-04-04 at 09.05.26

Παράλληλα, ο κος Κούλογλου αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου, για να παρουσιάσουν τη νέα ταινία του,  «Πεθαίνοντας στο Γέλιο», βάζοντας μια νέα εκδήλωση στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Περάματος.

Η παραπάνω ταινία αναζητά τις σχέσεις μεταξύ σάτιρας και πολιτικής μέσα από την σκοπιά ακτιβιστών, παρακολουθώντας παράλληλα και μια άλλη υπόθεση, όπου κάποιοι κυριολεκτικά «πεθαίνουν στο γέλιο». Πρόκειται για την επίθεση των τζιχαντιστών στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo και τη βίαιη δολοφονία της συντακτικής του ομάδας.

Πηγή: https://peramaonline.blogspot.gr


(Visited 92 times, 1 visits today)

Read more:
Η απόσταση..
Η απόσταση…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου από τον Ελεύθερο Τύπο

Close