Παρέμβαση Κούλογλου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου: Οι Έλληνες αξιωματικοί θα νικήσουν την ομηρεία

Permalink
Κλείνοντας τις παρεμβάσεις των ευρωβουλευτών, που σύσσωμοι κατέκριναν την τουρκική πολιτική για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, το οποίο συζητήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου είπε τα εξής:

«Ανησυχούμε για τους δυο αξιωματικούς αλλά δεν φοβόμαστε. Είναι Έλληνες αξιωματικοί και θα αντέξουν την ομηρεία», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δυο στρατιωτικοί «όμως έχουν καταφέρει κάτι σπάνιο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κατάφεραν να συνενώσουν όλες τις πολιτικές ομάδες. Και αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα που πρέπει να δοθεί στην Τουρκία: Ότι όλοι μαζί εδώ ζητούμε την απελευθέρωσή τους. Και θα το πετύχουμε», τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, και ύστερα από πρωτοβουλία του Στ. Κούλογλου, πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από ευρωβουλευτές της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, οι οποίοι κράτησαν αφίσες με φωτογραφίες των δυο στρατιωτικών και ζητούσαν την απελευθέρωσή τους. Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια, δε, οι ευρωβουλευτές κρατούσαν πάλι τις φωτογραφίες των στρατιωτικών.


(Visited 67 times, 1 visits today)

Read more:
25187552416_0303e6ee7e_o
Διεθνής απήχηση για την ημερίδα Κούλογλου για την κλωστική και ιατρική κάνναβη

Διεθνή απήχηση είχε η ημερίδα που διοργάνωσε χθες στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου για την...

Close