Στ. Κούλογλου από Τρίκαλα: «Μέτρα ανακούφισης μετά τον Αύγουστο – παραμένει το βαρύ χρέος…»

Permalink

Ο κ. Κούλογλου μίλησε στη κάμερα του trikalaola.gr και στο Νίκο Σαλέπη σε μια μίνι συνέντευξη, για την παρουσίαση του βιβλίου και της ταινίας, καθώς και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η χώρα πάει να βγει από το μαρτύριο αυτό.

Τον Αύγουστο θα έχουμε μια καθαρή έξοδο.

Ακόμη φυσικά υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα, όπως είναι εάν θα συμμετέχει το ΔΝΤ και ακριβώς τι φόρμουλα θα βρεθεί για την ελάφρυνση του χρέους, που αυτή τη στιγμή είναι πολύ βαρύ, αλλά νομίζω πως η οικονομία αρχίζει να αναθερμαίνεται και μετά τον Αύγουστο θα λυθούν τα χέρια στην κυβέρνηση για να προχωρήσει σε μέτρα για την ανακούφιση των πολιτών, που εξακολουθούν να υποφέρουν, παρά τη σχετική αναθέρμανση της οικονομίας. Πρέπει να το δούνε και στις τσέπες τους.

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 χωρίς αμφιβολία και τότε θα αναμετρηθούν και ο κόσμος θα επιλέξει ανάμεσα σ’ αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα και σ’ αυτούς που προσπαθούνε να τη βγάλουν από τη χρεοκοπία…»

Δείτε όλη τη μίνι συνέντευξη στο βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί:

Πηγή: www.trikalaola.gr


(Visited 18 times, 1 visits today)

Read more:
37327423464_cef488df18_z
Κούλογλου για δίκη LuxLeaks: Μισή νίκη, αλλά σημαντική νίκη!

Με την άρση των κατηγοριών από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λουξεμβούργου, εις βάρος του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, Αντουάν Ντελτούρ, που...

Close