Στ. Κούλογλου από Τρίκαλα: «Μέτρα ανακούφισης μετά τον Αύγουστο – παραμένει το βαρύ χρέος…»

Permalink

Ο κ. Κούλογλου μίλησε στη κάμερα του trikalaola.gr και στο Νίκο Σαλέπη σε μια μίνι συνέντευξη, για την παρουσίαση του βιβλίου και της ταινίας, καθώς και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η χώρα πάει να βγει από το μαρτύριο αυτό.

Τον Αύγουστο θα έχουμε μια καθαρή έξοδο.

Ακόμη φυσικά υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα, όπως είναι εάν θα συμμετέχει το ΔΝΤ και ακριβώς τι φόρμουλα θα βρεθεί για την ελάφρυνση του χρέους, που αυτή τη στιγμή είναι πολύ βαρύ, αλλά νομίζω πως η οικονομία αρχίζει να αναθερμαίνεται και μετά τον Αύγουστο θα λυθούν τα χέρια στην κυβέρνηση για να προχωρήσει σε μέτρα για την ανακούφιση των πολιτών, που εξακολουθούν να υποφέρουν, παρά τη σχετική αναθέρμανση της οικονομίας. Πρέπει να το δούνε και στις τσέπες τους.

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 χωρίς αμφιβολία και τότε θα αναμετρηθούν και ο κόσμος θα επιλέξει ανάμεσα σ’ αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα και σ’ αυτούς που προσπαθούνε να τη βγάλουν από τη χρεοκοπία…»

Δείτε όλη τη μίνι συνέντευξη στο βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί:

Πηγή: www.trikalaola.gr


(Visited 15 times, 1 visits today)

Read more:
psarko
Κούλογλου: Οι «Μακεδονομάχοι» δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο

«Οι ‘Μακεδονομάχοι’ δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο», τόνισε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»,...

Close