Παρέμβαση Κούλογλου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου: Συνένοχοι όσοι κλείνουν τα μάτια στον φασισμό

Permalink

«Η Χρυσή Αυγή, το νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα, θα τρίβει τα χέρια του που ακούει κάποιους εδώ, την ώρα που συζητούμε για την άνοδο της νεοφασιστικής βίας στην Ευρώπη, να αναφέρονται στον κομουνισμό και στον σοσιαλισμό», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, κατά την διάρκεια συζήτησης με θέμα την άνοδο του νεοφασισμού στην Ευρώπη, όπου αρκετοί συντηρητικοί ευρωβουλευτές τον εξίσωσαν με τον κομουνισμό.

«Με αυτόν τον τρόπο αθωώνετε τον φασισμό», προσέθεσε ο Στέλιος Κούλογλου, επισημαίνοντας ότι όσοι κλείνουν τα μάτια μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο είναι συνένοχοι.

Ολόκληρη η παρέμβασή του ευρωβουλευτή Στ. Κούλογλου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

«Eίναι ντροπή αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ. Την ώρα που μιλάμε για την άνοδο της νεοφασιστικής βίας στην Ευρώπη, κάποιοι συνάδελφοι αναφέρονται στον κομουνισμό και τον σοσιαλισμό. Στην ουσία με αυτό που κάνετε αθωώνετε τον φασισμό. Η Χρυσή Αυγή, το νεοναζιστικό κόμμα που έχουμε στην Ελλάδα, θα τρίβει τα χέρια της που σας ακούει. Αυτοί στην χώρα μου σκότωσαν! Σκότωσαν έναν τραγουδιστή και έναν μετανάστη. Εν ψυχρώ. Και συνεχίζουν να επιτίθενται: στους πρόσφυγες στα νησιά και πρόσφατα σε έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του κυβερνώντος κόμματος. Σε αυτούς κλείνετε τα μάτια, και κλείνοντάς τα είστε στην πραγματικότητα συνένοχοι».

 


(Visited 27 times, 1 visits today)

Read more:
317467-whistleblowers
Πανδημία και Whistleblowers. Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Πόσες άραγε ζωές, σε όλο τον κόσμο,  θα είχαν σωθεί, αν οι κινεζικές αρχές άκουγαν  Λι Γουενλιάνγκ, τον γιατρό στο...

Close