Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ

Permalink

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και η διεθνής Μ.Κ.Ο. Compassion in World Farming σας προσκαλούν στην εκδήλωση έναρξης της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών “Τέλος στα Κλουβιά”, που πραγματοποιείται στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, 10557, Αθήνα) την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, ώρα 17:30.

Η δράση αυτή είναι μέρος μιας πανευρωπαϊκής εκστρατείας που ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να απαγορεύσει την χρήση των κλουβιών στην εκτροφή των ζώων και στοχεύει να ενώσει όλη την ήπειρο ενάντια στην βάναυση μεταχείρισή τους.

Στην Ε.Ε. πάνω από 300 εκατομμύρια ζώα περνούν το σύνολο ή σημαντικό μέρος της ζωής  τους φυλακισμένα σε κλουβιά. Επιστήμονες που ειδικεύονται στην ευημερία των ζώων, συμφωνούν ότι ο περιορισμός τους σε κλουβιά επιβαρύνει σοβαρότατα την ευημερία τους, τη θεμελιώδη ύπαρξή τους και τα υποβιβάζει σε απλές μονάδες παραγωγής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση, θα πρέπει να στείλετε το ονοματεπώνυμό σας στο ecigr@ciwf.org μέχρι τις 9 Οκτωβρίου.

 

“Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι να διδάξουμε στους ανθρώπους ότι κάθε ζώο, που σκοπεύουμενα φάμε ή να χρησιμοποιήσουμε, είναι ένα πολυσύνθετο πλάσμα και άρα να προσαρμόσουμε τις πρακτικές κτηνοτροφίας ανάλογα”

Christine  Nicol

Καθηγήτρια τμήματος Κλινικής Κτηνιατρικής Επιστήμης

Πανεπιστήμιο του  Μπρίστολ

 

 

 


(Visited 37 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2018-03-28 at 13.26.10
Στ. Κούλογλου: Στις άλλες χώρες οι μηχανές δουλεύουν με πετρέλαιο, στην Ελλάδα δούλευαν με λάδι!

Σε συνέντευξή του στη «δημοκρατική» της Ρόδου και στον Δημήτρη Γκαρτζώνη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, δηλώνει κατηγορηματικά ότι...

Close