Μισό αιώνα μετά την χούντα στην Ελλάδα, η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και τον κόσμο – Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάσχεση του φασιστικού κινδύνου

Permalink

Με αφορμή την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχνείου και το βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, “Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση”, η δημοτική κίνηση Ιλίου “Αλληλέγγυα Πόλη” διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:

“Μισό αιώνα μετά την χούντα στην Ελλάδα, η άνοδος της ακροδεξιάς  στην Ευρώπη και τον κόσμο –Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάσχεση του φασιστικού κινδύνου”

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου (Κάλχου 48-50, Ίλιον) και ομιλητές θα είναι οι:

  • Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής,
  • Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (Τομέας Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων) &
  • Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και μέλος της Πρωτοβουλίας Golden Dawn Watch.

Στην εκδήλωση θα παρέμβει με χαιρετισμό ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου με την «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστας Κάβουρας.

Θα συντονίσει η ιατρός και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Τασία Στεφανοπούλου.


(Visited 34 times, 1 visits today)

Read more:
345878-8
Δεκαπέντε ερωτήματα για τον κ. Μητσοτάκη

Μερικές ιδέες για τους συναδέλφους δημοσιογράφους που θα υποβάλλουν ερωτήσεις στην αυριανή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού. Η χρήση είναι ελεύθερη,...

Close