Κούλογλου για συνέντευξη Τσίπρα: Όταν έχεις καθαρά χέρια, έχεις και καθαρό μυαλό

Permalink

«Όταν έχεις καθαρά χέρια, έχεις και καθαρό μυαλό», σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του news247 και στους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού, για την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. «Δεν εννοώ μόνο στο επίπεδο της ηθικής αλλά και στον τρόπο που παίζεις στο πολιτικό παιχνίδι. Αν είσαι καθαρός, λες την αλήθεια».

Ενόψει της αυριανής συνάντησης του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε πως «παρότι ιδεολογικά έχουν χωρίσει οι δρόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, καλό θα ήταν η κυβέρνηση να κλείσει ενωμένη τη θητεία της. Γιατί σε όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας και στην έξοδο από τα μνημόνια έχουν βάλει πλάτη και οι ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος τήρησε την συμφωνία με τον Τσίπρα και αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις φραστικές παρεκτροπές, που παρατηρούνται στην Βουλή, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε αποστάσεις από αυτά τα φαινόμενα τονίζοντας ωστόσο πως «βασικός υπεύθυνος είναι ο κ. Γεωργιάδης και η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ. O κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε πανικό λόγω των υποθέσεων διαφθοράς, όπως η Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ». Ο Στ. Κούλογλου παρατήρησε, βέβαια, πως «αν και δικαιολογημένη η κριτική, από ΜΜΕ και τους δικαστικούς, στις δηλώσεις Πολάκη, δεν παρατηρείται η ίδια ευαισθησία όταν εκτοξεύονται ίδιες, αν όχι και χειρότερες, επιθέσεις κατά θεσμών της Δικαιοσύνης από τον κ. Γεωργιάδη». «Δεν υπήρξε αντίστοιχη ευαισθησία, όταν η κα Τουλουπάκη δέχθηκε επιθέσεις, που όμοιες δεν δέχθηκαν ούτε την δεκαετία του ‘60 και του παρακράτους στην Θεσσαλονίκη οι εισαγγελείς για την υπόθεση Λαμπράκη, Σαρτζετάκης και Δελαπόρτας», συμπλήρωσε.


(Visited 15 times, 1 visits today)

Read more:
ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Π  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Η χώρα της ξιπασμένης στρουθοκαμήλου. Του Στέλιου Κούλογλου

  Όλα τάχε η Μαριορή, η μακεδονομαχία της έλειπε. Την στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει τον δυσκολότερο Μάρτη στην πρόσφατη...

Close