Εκδήλωση στη Ραφήνα με αφορμή τις ευρωεκλογές και ομιλητή τον Στέλιο Κούλογλου

Permalink

Εκδήλωση με αφορμή τις ευρωεκλογές με ομιλητή τον Στέλιο Κούλογλου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  διοργανώνει την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 8.00μμ  (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΑΥΡΑ”, Αραφηνιδών Αλών 3, Ραφήνα) ο ΣΥΡΙΖΑ Ραφήνας – Πικερμίου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης  ο Πέτρος Κόκκαλης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και η Ελευθέρια Αγγέλη συντονίστρια του Δικτύου Νεολαιών Ευρωπαϊκής Αριστεράς

Η εκδήλωση, αναγνωρίζοντας  τις ομοιότητες, του σήμερα, με την περίοδο πριν το Β” Παγκόσμιο Πόλεμο όπως την άνοδο της ακροδεξιάς, την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, τη διασπορά ψεύτικων ειδήσεων, τον φανατισμό και τον φασισμό θα προσπαθήσει να εντοπίσει τις παραμέτρους που θα επιτρέψουν στις πολιτικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Αριστεράς να βρουν γλώσσα συνεννόησης κόντρα στο φασισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ευρωεκλογές αποτελούν ένα κρίσιμο σημείο για τις εξελίξεις, αλλά και μια ευκαιρία για να αρχίσει να αλλάζει θετικά η κατάσταση.

 


(Visited 28 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2018-06-21 at 14.31.33
Κούλογλου: Ουγγαρία και Πολωνία θέλουν μια ακροδεξιά διεθνή

Με αφορμή την παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά την συζήτηση για την άνοδο της νεοφασιστικής βίας, όπου...

Close