Ευρωκοινοβούλιο: Κούλογλου κατά ακροδεξιών για την απαγόρευση εισόδου του στις ΗΠΑ

Permalink

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ζήτησε την υποστήριξη των συναδέλφων του στην υπόθεση της άρνησης των ΗΠΑ να του χορηγήσουν βίζα.

«Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σας για την υπόθεση της βίζας. Οι ΗΠΑ μου αρνήθηκαν δυο φορές την είσοδο στην χώρα παρά το γεγονός ότι ήμουν μέλος επίσημης αποστολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η άρνηση έχει να κάνει με την δημοσιογραφική και κινηματογραφική δουλειά μου που άσκησε κριτική στην εξωτερική τους πολιτική. Δεν έχω καμία σχέση με την τρομοκρατία. Απευθύνθηκα και στον Πρόεδρο του σώματος, τον κ. Ταγιάνι αλλά δεν πήρα απάντηση», δήλωσε ο ευρωβουλευτής.

Στις δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου υπήρξε έντονη αντίδραση από τους ακροδεξιούς ευρωβουλευτές. «Δεν απευθύνομαι σε εσάς», τους απάντησε ο Στέλιος Κούλογλου. «Ξέρω ότι είστε με το μέρος του Τράμπ. Απευθύνομαι σε όλους τους δημοκρατικούς συναδέλφους. Δεν θέλω καμία βοήθεια από εσάς τους ακροδεξιούς», συνέχισε καταχειροκροτούμενος από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.


(Visited 50 times, 1 visits today)

Read more:
image
Στέλιος Κούλογλου / Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπάζει νερά, η Αριστερά πρέπει να δράσει

Πίσω από την εικόνα της παντοδυναμίας που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει, ο κ. Μητσοτάκης χάνει έδαφος και αντιμετωπίζει προβλήματα. O διχασμός στο κυβερνητικό...

Close