Κούλογλου: Ο Μαρινάκης φωνάζει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπαιξε μπάλα

Permalink

«Ο κ. Μαρινάκης έχει επιλεκτική μνήμη. Κάποιος σύμβουλός του του υπαγόρευσε και διάβασε στην συνέντευξη. Η ιστορία με τις άδειες έγινε το 2016 και τώρα έχουμε 2019. Γιατί όλο αυτόν τον καιρό δεν τα είπε; Γιατί επέλεξη αυτή την στιγμή;» διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αlpha Καβάλας και στην τηλεόραση του Κόντρα σχετικά με τους ισχυρισμούς Μαρινάκη για σκευωρίες εις βάρος του και εξήγησε: 

«Τα είπε τώρα γιατί την προηγούμενη ημέρα παραπέμφθηκε σε βαθμό κακουργήματος για τους στημένους αγώνες και για σύσταση συμμορίας. Οπότε δεν έχουν καμία αξία όλα αυτά που λέει. Ο κ. Μαρινάκης περίμενε την τελευταία στιγμή και ενώ πολεμούσε την κυβέρνηση με όλα τα μέσα,  - έχει αγοράσει παραδοσιακά ΜΜΕ και τα έχει μετατρέψει σε μπροσούρες – με τον σκοπό ότι τάχα θα τον φοβηθεί η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη θα κάνει τα στραβά μάτια. Δεν έχει καταλάβει ότι η Δικαιοσύνη δεν ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε τώρα κατήγγειλε την κυβέρνηση». 

«Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπαιξε μπάλα με την διαπλοκή», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα οικονομικά συμφέροντα και η διαπλοκή ήθελαν να τυλίξουν την κυβέρνηση. Αυτό δεν έγινε. Και ο κ. Καραμανλής είχε πει στο παρελθόν για νταβατζήδες, αλλά μετά τον τυλίξανε και τον βάλανε στο κόλπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν έπαιξαν μπάλα. Αυτή είναι και η αιτία της μανίας του κ. Μαρινάκη», συνέχισε ο Στ. Κούλογλου.  

«Ο κ. Μαρινάκης περιμένε ότι θα παίξει μπάλα μαζί του η κυβέρνηση και θα καθυστερούσε τις διαδικασίες της δικαιοσύνης ή ότι θα μεσολαβούσε ώστε ο Ολυμπιακός να έπαιρνε το πρωτάθλημα. Σε αντάλλαγμα θα έδιναν στήριξη τα ΜΜΕ του κ. Μαρινάκη στην κυβέρνηση. Τίποτα από αυτά δεν έγιναν. Ούτε η δικαιοσύνη αμέλησε την υπόθεσή του, ούτε ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα ούτε τα ΜΜΕ του έδωσαν στήριξη. Αντιθέτως χτυπούν την κυβέρνηση ακόμη και κάτω από την μέση με κάθε ευκαιρία», παρατήρησε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου ο οποίος επεσήμανε ότι από την στάση του κ. Μαρινάκη απορρέουν θεσμικά ζητήματα:  

«Ο κ. Μαρινάκης υποστηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είναι ακροδεξιός. Επίσης έχει πάρει σαφή θέση υπέρ των «μακεδονομάχων» – μια καθαρά ακροδεξιά θέση. Ένας επιχειρηματίας με ΜΜΕ στην διάθεσή του, με δικό του το σύστημα κυκλοφορίας των εφημερίδων και με μια πολύ δημοφιλή ποδοσφαιρική ομάδα, τους οπαδούς της οποίας μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμη και για στρατό, επεμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας: λέει ότι η κυβέρνηση είναι χούντα και πρέπει να την ανατρέψουμε, χρηματοδοτεί τα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Πειραιά. Πρόκειται για ένα θεσμικό ζήτημα στο οποίο όλοι πρέπει να πάρουμε θέση. Θα περίμενα από την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση, όχι μόνο από αυτές τις δηλώσεις αλλά και από τον κ. Μαρινάκη σαν φαινόμενο. Αυτές οι κινήσεις του απειλούν την δημοκρατία και ρίχνουν νερό στον μύλο της ακροδεξιάς».

 

 


(Visited 14 times, 1 visits today)

Read more:
309056-45376646154_bc65dddc2c_k
Κούλογλου: Σκανδαλολογία και υποκλοπές βλάπτουν σοβαρά τη Δημοκρατία

“Έχουμε μπει στον αστερισμό των σκανδάλων, των κασετών και των υποκλοπών με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, γιατί υιοθέτησε χωρίς...

Close