Γιατί Μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά: Σε Λάρισα και Καρδίτσα ο Στ. Κούλογλου 

Permalink

Στην Λάρισα και στην Καρδίτσα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, όπου θα μιλήσει για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και τις συνέπειες που θα έχει αυτή στην καθημερινή μας ζωή.

Κατά τις εκδηλώσεις ο ευρωβουλευτής θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Γιατί Μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;», στο οποίο συνοψίζονται οι αιτίες ανόδου της ακροδεξιάς, καταγράφεται με παραδείγματα η στάση των ακροδεξιών ευρωβουλευτών σε κρίσιμες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που αφορούν από τα εργασιακά δικαιώματα και τα δικαιώματα των γυναικών μέχρι την κλιματική αλλαγή και το εάν τρώμε μεταλλαγμένα, και τέλος προτείνονται λύσεις αντιμετώπισής της. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα θα συμμετέχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 8 μμ στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (κεντρικό κτήριο – 2ος όροφος). Θα προλογίσει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών, Πάνος Σάπκας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Στέργιος Καλπάκης, Λυδία Κονιόρδου και Ιωάννα Κοντούλη.

Στην Καρδίτσα ο Στέλιος Κούλογλου θα παρουσιάσει το Σάββατο 4/5 το βιβλίο στο Παυσίλυπο (Μυρμιδόνων 2) και ώρα 12:00 μ.μ. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λ. Κονιόρδου, Ι. Κοντούλη, και Στ. Καλπάκης.


(Visited 78 times, 1 visits today)

Read more:
RTLKOUL
Κούλογλου στο RTL: Θέλουν να κάνουν την Ε.Ε. φυλακή των λαών και της δημοκρατίας [video]

«Το ζήτημα είναι πολιτικό κι όχι οικονομικό» δηλώνει ο Στέλιος Κούλογλου στο RTL αναφορικά με την έως τώρα αποτυχία να...

Close