Kούλογλου: Μια επιτυχημένη συνεταιριστική προσπάθεια που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο

Permalink

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για την προσπάθεια που έγινε, αλλά και προϊόν που παράγει, έφυγε απ’ τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος βρέθηκε εκεί, στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει στην Ήπειρο. “Οπως σχολίασε, πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεταιριστική προσπάθεια που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο.

Για την προσπάθεια που έγινε και αποφεύχθηκε η ιδιωτικοποίηση της συνεταιριστικής οργάνωσης, ενημέρωσαν τον ευρωβουλευτή, ο πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης και ο γενικός διευθυντής Άλκης Μπανταλούκας. Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στην συμπαράσταση που είχαν από τους κυβερνητικούς παράγοντες και βεβαίως τους βουλευτές Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο γενικός διευθυντής, ανέλυσε και την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη και αφορά την ποιότητα του κοτόπουλου, μιας και αυτό θα έχει μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Απ’ την πλευρά του ο ευρωβουλευτής συνεχάρη την διοίκηση του συνεταιρισμού και φυσικά τους εργαζόμενους, που πίστεψαν στην αναγκαιότητα να παραμείνει με την μορφή που έχει η επιχείρηση και να κοιτάζει πλέον, το μέλλον με αισιοδοξία.

Είπε ακόμη πως ο ίδιος θ’ αναλάβει πρωτοβουλία, για την ευρύτερη προβολή του προϊόντος, σε εκδηλώσεις που θα γίνουν στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες, όπου θα κληθούν και παράγοντες του ευρωπαϊκού εμπορίου.

a1-1024x683

Λίγο μετά, ο ευρωβουλευτής ξεναγήθηκε στο σφαγείο του Συνεταιρισμού, όπου όπως είπε ο πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης, είναι σήμερα το πιό σύγχρονο στην χώρα μας και παράλληλα με τα κοτόπουλα των μελών του, επεξεργάζεται και μεγάλες ποσότητες κοτόπουλου, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΠΙΝΔΟΣ.

Φτάνοντας στο σφαγείο του συνεταιρισμού, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, μιας και τον γνώριζαν απ’ τις τηλεοπτικές του εκπομπές, αλλά και την δράση του ως ευρωβουλευτής, για να πουν πολλές εκ των εργαζομένων, ότι θα τον ψηφίσουν στις επικείμενες ευρωεκλογές.

a6-696x464

Ο κ. Κούλογλου, συνεχάρη τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, για την προσπάθεια που έκανε και στην δύσκολη συγκυρία, έμεινε ζωντανός και έτοιμος για νέα βήματα, που θα τον καταστήσουν, μια υγιή οικονομική μονάδα.

Πηγή: Γνώμη Άρτας


(Visited 33 times, 1 visits today)

Read more:
173814-screen_shot_2015-04-21_at_7.04.02_m.m.
Κούλογλου: Να μη μπουν CETA-TTIP από ..το παράθυρο στην Ευρώπη

Με αφορμή τη δήλωση της επιτρόπου εμπορίου της ΕΕ Σεσίλια Μάλμστρομ, που χαρακτήρισε τελικώς ως «μεικτή» την εμπορική συμφωνία CETA ανάμεσα στην ΕΕ...

Close