Πλήθος κόσμου στην ομιλία Κούλογλου στο Άργος για την ακροδεξιά στην Ευρώπη

Permalink

Στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Άργους πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, και θέμα «Δημοκρατία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ευρωεκλογές». Την εκδήλωση διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αργολίδας, εν όψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μάη.

Στην ομιλία του ο Στέλιος Κούλογλου μέσα από γραφήματα πίνακες και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία και video παρουσίασε την δράση και άνοδο της ακροδεξιάς και του Ευρωσκεπτικισμού, που αντιστρατεύεται την Ενωμένη Ευρώπη και είναι επικίνδυνη για τα ατομικά δικαιώματα, τις ελευθερίες και την Δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος.

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της κοινής δράσης και της ενότητας των Σοσιαλδημοκρατών, των πρασίνων και της Αριστεράς, ακόμη και των Φιλελεύθερων, ενάντια στην οπισθοδρόμηση και το χτύπημα των κοινωνικών κατακτήσεων που επιδιώκει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα, στο οποίο εντάσσεται η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην δημοσιογράφος χαρακτήρισε την άνοδο της ακροδεξιάς ως ιδιαίτερα ανησυχητική και κάλεσε τους νέους και τους πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις Ευρωπαϊκές εκλογές που θα σημάνουν πολλά για το μέλλον της Ευρώπης.

KOYL1

KOYL2

Ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις του παριστάμενων. Το πρόγραμμα του Στέλιου Κούλογλου στην Αργολίδα, περιελάμβανε επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά και τo κέντρο του Άργους, συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Σημειώνεται πως κατά την περιοδεία του στην Αρκαδία, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου επισκέφθηκε ένα χωράφι της εταιρείας Arcan όπου φύτευσε κλωστική κάνναβη. Η εταιρεία του έκανε δώρο τρια δέντρα για τις ενέργειες που έκανε στις Βρυξέλλες για την νομιμοποίηση και προώθηση της κλωστικής (βιομηχανικής) και της ιατρικής κάνναβης.

 


(Visited 60 times, 1 visits today)

Read more:
Ενας ελέφαντας στο βαγόνι...
Ένας ελέφαντας στο βαγόνι…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close