Κούλογλου στην Πάτρα: Όσοι θέλουν να μάθουν εάν υπήρχε σκάνδαλο Novartis ή όχι, να έρθουν την Κυριακή να δουν το ντοκιμαντέρ

Permalink
Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis, «Η Στρατηγική», παρουσιάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο Πάνθεον στην Πάτρα, στις 11:00 πμ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Πάτρας», και στους Βίκυ Δρακούλη και Θάνο Χριστακόπουλο, ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου σημείωσε πως όλο το παλαιό σύστημα δίνει μάχη για να κουκουλώσει το σκάνδαλο και να το παρουσιάσει ως σκευωρία, και κάλεσε όποιον πολίτη της Πάτρας «θέλει να μάθει εάν όντως υπήρχε σκάνδαλο ή όχι να έρθει την Κυριακή να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ».

Σχετικά με την συνάντηση Μητσοτάκη – Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε πως η κυβέρνηση «έβαλε πολύ υψηλά τον πήχη και πέρασε από κάτω». «Η επίσκεψη ήταν δυστυχώς ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο για την ελληνική εξωτερική πολιτική», προσέθεσε, καθώς «ήταν κακά προετοιμασμένη, χωρίς επαρκή αντίληψη του συσχετισμού δυνάμεων, του πως κινείται αυτή την εποχή η αμερικανική διπλωματία ή πόσο ανάγκη έχει την Τουρκία, όπως και δεν υπήρχε σχεδιασμός αντιμετώπισης της εμφανούς διάθεσης της αμερικανικής πλευράς να υποβαθμίσει την όλη επίσκεψη».

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:  https://youtu.be/JqkvsI1kTUI


(Visited 41 times, 1 visits today)

Read more:
320_182_428967
Ερώτηση Κούλογλου στην Κομισιόν για την έκθεση του ΔΝΤ

Γραπτή ερώτηση κατέθεσε στην Κομισιόν ο Στέλιος Κούλογλου αμέσως μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από τη δημοσίευση της έκθεσης της «Ανεξάρτητης Υπηρεσίας...

Close