Νέα Ιωνία: Ο Στ. Κούλογλου παρουσιάζει το ελβετικό ντοκιμαντέρ “βόμβα” για το σκάνδαλο Novartis “La Strategia”.

Permalink

Νέα Ιωνία: Ο Στ. Κούλογλου παρουσιάζει το ελβετικό ντοκιμαντέρ “βόμβα” για το σκάνδαλο Novartis “La Strategia”.

Εκδήλωση για το σκάνδαλο NOVARTIS διοργανώνουν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 07:00 μμ, στον δημοτικό κινηματογράφο «Αστέρα»(Ασκληπιού 4, Νέα Ιωνία). Στην εκδήλωση θα προβληθεί το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης«Η Στρατηγική»για το σκάνδαλο Novartis, που ρίχνει φως στα άδυτα της NOVARTIS με βίντεο ντοκουμέντα στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και συνεντεύξεις προστατευόμενων μαρτύρων, που κατέθεσαν στις αμερικανικές αρχές και ξετυλίγουν τις παράνομες πρακτικές της εταιρείας.

Την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλουκαι τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στα άδυτα της Novartis με βίντεο ντοκουμέντα στελεχών της, αλλά και συνεντεύξεις προστατευόμενων μαρτύρων, που κατέθεσαν στις αμερικανικές αρχές και ξετυλίγουν τις παράνομες πρακτικές της ελβετικής εταιρείας. Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, Μαρία Ροζέλικαι Μάρκο Ταλιαμπούε, με την έρευνά τους ξεκλειδώνουν τη «Στρατηγική» της Novartisδιαπιστώνοντας πως πρόκειται για «ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που γνώρισε ο κόσμος των φαρμακευτικών εταιρειών». Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε Ελλάδα, Ελβετία και ΗΠΑκαι τα όσα αποκαλύπτονται για τη δράση της Novartis, διεθνώς, αλλά κυρίως στην Ελλάδα που είχε επιλεγεί ως χώρα αναφοράς για τις τιμές των φαρμάκων της παγκοσμίως, προστίθενται στη μακρά λίστα των στοιχείων που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί σκευωρίας από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα στη χώρα μας. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες αποκαλύπτουντα προγράμματα χρηματισμού γιατρών, που ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια, αλλά και τον ρόλο των κυβερνητικών αξιωματούχων.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Read more:
41768540955_c83e00dbc8_b
Κούλογλου: Η κυβέρνηση είναι επιφυλακτική στο να ζητήσει αποζημίωση από την Novartis γιατί έχει να ξεπληρώσει γραμμάτια

“Τώρα που υπάρχει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τον οποίο η Novartis παραδέχεται την ενοχή της, είναι ανεξήγητο γιατί η ΝΔ...

Close