Κούλογλου: Δίνω ολόκληρο τον μισθό μου, εάν ανοίξει το νοσοκομείο της Χαλκίδας

Permalink
“Να δώσω όχι τον μισό, αλλά ολόκληρο τον μισθό μου, εάν ανοίξει το νοσοκομείο της Χαλκίδας”, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας την πρόταση Μητσοτάκη να δώσουν οι βουλευτές και οι υπουργοί της τον μισό μισθό τους υπέρ της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Υπενθυμίζεται ότι στην Χαλκίδα υπάρχει έτοιμο υπερσύγχρονο νοσοκομείο, το παραμένει εκτός λειτουργίας.

“Η κυβέρνηση ορθώς άκουσε τους ειδικούς και εγκαίρως έλαβε μέτρα με αποτέλεσμα σήμερα να μην βλέπουμε  στην χώρα μας τις καταστάσεις που βλέπουμε σε άλλα κράτη της ΕΕ. Αυτό της πιστώνεται. Από εδώ και μετά, το ερώτημα είναι αν αξιοποίησε το χρόνο που κέρδισε για να θωρακίσει το σύστημα υγείας της χώρας, όταν η πανδημία θα εμφανιστεί με μεγαλύτερη ένταση. Εδώ ο απολογισμός είναι αρνητικός και το νοσοκομείο της Χαλκίδας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Υπάρχουν και άλλα πολλά, από τα τεστ, την έλλειψη σε μάσκες και στολές μέχρις όλα αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται γιατροί και υγειονομικοί κάθε μέρα.

Η κρίση είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με επικοινωνιακά τρικ.. Να δώσουν οι βουλευτές και με το παραπάνω. Όμως, δίνουμε 30 εκατ. ευρώ σε ιδιωτικές εταιρίες για διαγνωστικά τεστ την ώρα που υπάρχουν πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στην Ελλάδα που προσφέρονται να το κάνουν πολύ φθηνότερα..”, τόνισε ο Στ. Κούλογλου μιλώντας στην τηλεόραση του TRT.

 

Παρακολουθείστε εδώ την συνέντευξη: https://youtu.be/dIo4eRkmhbA


(Visited 15 times, 1 visits today)

Read more:
Στέλιος Κούλογλου_Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση
IoanninaTV: Ένα ντοκιμαντέρ και ένα βιβλίο από τον Στ. Κούλογλου

Κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα για την προβολή του νέου του ντοκιμαντέρ, «Πεθαίνοντας στο Γέλιο» και για την παρουσίαση...

Close