Εκδήλωση Γραφείου ΕΚ με ομιλητή τον Στ. Κούλογλου: «Η δημοκρατία στον καιρό της πανδημίας», Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 18.00

Permalink

Οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και Στέλιος Κούλογλου (Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά) και οι εθελοντές του «mazi.eu» Στέλιος Βλαδίκας και Μαριρένα Τζουβελέκα, συζητούν με αφορμή το βραβείο Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης για τη δημοκρατία και τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με αφορμή την απονομή του φετινού βραβείου Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, στη δημοκρατική αντιπολίτευση της Λευκορωσίας, το Γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα διοργανώνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η δημοκρατία στον καιρό της πανδημίας».

Τη συζήτηση συντονίζει η Δέσποινα Συρρή, Διευθύντρια της Συμβίωσης-Σχολής Πολιτικών Σπουδών στην Ελλάδα (Δίκτυο Σχολών του Συμβουλίου της Ευρώπης), ενώ θα μεταφέρει και ερωτήματα από όσους παρακολουθούν την εκδήλωση διαδικτυακά και επιθυμούν να συμμετάσχουν.

H συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβoυλίου στην Ελλάδα: https://www.facebook.com/EPHellas.


(Visited 28 times, 1 visits today)

Read more:
hamon3
Ο Μπενουά Αμόν στον Στέλιο Κούλογλου για Ελλάδα-αμοιβαιοποίηση χρέους

Ο Μπενουά Αμόν, υποψήφιος των Σοσιαλιστών για την γαλλική προεδρία βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, καλεσμένος από το Progressive Caucus. Πρόκειται για...

Close