Κούλογλου: Με τον Ανδρουλάκη καταρρέουν τα σχέδια της ΝΔ για αυτοδυναμία

Permalink

«Ο Ν. Ανδρουλάκης θα μετρηθεί όταν περάσει η μέθη του πάρτι της νίκης και αρχίσει το hangover της επόμενης μέρας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Action24 και στον Γ. Κουβαρά. Σημείωσε, δε, πως πράγματι η συμμετοχή 200.000 και πλέον πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ «είναι ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων, που θέτει σημαντικές προκλήσεις και για τα δύο μεγάλα κόμματα. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να δούμε τι θα κάνει ο Ανδρουλάκης».

«Με την νίκη Ανδρουλάκη μπαίνει ένας νέος παίκτης στον χώρο τόσο της κεντροαριστεράς όσο και του κέντρου και της κεντροδεξιάς – χώρους δηλαδή που είχε προσελκύσει ο κ. Μητσοτάκης. Ακόμη και αν η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα καταρρέουν τα σχέδια της για αυτοδυναμία, αν φυσικά ο Ανδρουλάκης παίξει καλά το παιχνίδι», εξήγησε ο Στ. Κούλογλου.

Ερωτηθείς σχετικά με τη δυνατότητα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, ο ευρωβουλευτής τόνισε πως «ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει εμπειρία από την ΕΕ, όπου οι συγκλίσεις αριστεράς-κεντροαριστεράς σημειώνουν επιτυχία, όπως για παράδειγμα στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Τα ευρωπαϊκά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα εξάλλου είδαν την γούνα τους να καίγεται από τη συνεργασία με τη δεξιά. Επίσης το πρώτο δείγμα γραφής του Ν. Ανδρουλάκη είναι θετικό. Με αφορμή το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε την προσπάθεια δημιουργίας παρακράτους εκ μέρους της κυβέρνησης της ΝΔ».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη στο Action24: https://youtu.be/5b2ClktTQys

(Visited 4 times, 1 visits today)

Read more:
23331416_10156400040095730_9044115398117685089_o
Ημερίδα «Ψευδείς Ειδήσεις: Φαινόμενο Χειραγώγησης στο Σύγχρονο Κόσμο» στην Λευκωσία

Ημερίδα για τις ψευδείς ειδήσεις με τίτλο «Ψευδείς Ειδήσεις: Φαινόμενο Χειραγώγησης στο Σύγχρονο Κόσμο» διοργανώνεται στην Λευκωσία την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, από...

Close