Απάντηση Στ. Κούλογλου στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου

Permalink

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου στη σημερινή (07/11/2022) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, απαντά το εξής:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου αναρωτήθηκε σήμερα στο briefing αν μετά τη μήνυση που κατέθεσα εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση, πρέπει να υπάρξει προστασία από τις SLAPP κατά των πολιτικών.

Θυμίζουμε ότι οι SLAPP, δηλαδή οι καταχρηστικές αγωγές με στόχο την οικονομική εξόντωση, στρέφονται κατά των δημοσιογράφων από πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα. Ο κ. Οικονόμου έχει μπερδέψει τη μήνυση με την αγωγή. Δεν μου κάνει εντύπωση, με το χάος που επικρατεί στην κυβέρνηση.

Οι πολιτικοί πρέπει να σέβονται τους αντιπάλους τους, να μην τους δυσφημούν, ούτε να τους εξυβρίζουν. Σε διαφορετική περίπτωση υφίστανται τις συνέπειες του νόμου όπως συμβαίνει με όλους τους πολίτες.

Ελπίζω λοιπόν ο κ. Οικονόμου να παραιτηθεί από την ασυλία του για να κριθεί από τη Δικαιοσύνη».


(Visited 1 times, 1 visits today)

Read more:
125
Κούλογλου: Οι υστερίες για το Μακεδονικό στρώνουν τον δρόμο για μια εγκληματική ακροδεξιά

«Πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία ανάμεσα στις 2 χώρες που να ακυρώνει τις τάσεις αλυτρωτισμού που υπάρχουν στη FYROM», τόνισε...

Close