Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2021

  • Ο Δημήτρης Λιγνάδης υποβάλλει την παραίτησή του. Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση της ΝΔ είχε προχωρήσει άρον άρον στην κατάργηση των διαγωνισμών που είχε προκηρύξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη πλήρωση των θέσεων των καλλιτεχνικών διευθυντών και στον απευθείας διορισμό του στο Εθνικό λίγες μέρες αργότερα, στις 13/08/19, για λόγους «δημοσίου συμφέροντος».
  • Μετά από τρεις μήνες lockdown και νέο lockdown. «Μέτρα – ακορντεόν» για ΑΘήνα και Θεσσαλονίκη, όπου Δευτέρα με Παρασκευή το λιανεμπόριο θα λειτουργεί με click away, η κυκλοφορία θα επιτρέπεται έως τις 21.00 και τα σχολέια -δημοτικά και γυμνάσια- θα παραμείνουν ανοιχτά, αλλά τα Σαββατοκύριακα κανείς δεν θα επιτρέπαται να βγει από το σπίτι του μετά τις 18.00.
  • O Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την Ικαρία και το σπίτι του γαλάζιου βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη, στο μπαλκόνι του οποίου στήνεται τρικούβερτο γλέντι για τον αρχηγό της ΝΔ και την κουστωδία του. Περισσότερα από 30 άτομα τρώνε και πίνουν σε κοινή θέα, παραβιάζοντας όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές του Tvxs.


(Visited 14 times, 1 visits today)

Read more:
Kouloglou ekdilosi-140-185-647-364-1504472327
Περί τρομοκρατίας κι άλλων

«Πεθαίνοντας στο γέλιο»: ένα ντοκιμαντέρ που διηγείται τέσσερις ιστορίες, τρεις κωμικές και μια τραγική, την επίθεση στη «Charlie Hebdo». Ο...

Close