Σαν σήμερα 7 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2021

Η κυβέρνηση απαντά για το κορονο-γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα οτι δεν προβάλλει σοβαρά επιχειρήματα κι οτι υποκίνησε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο νησί, υπονομεύοντας την αποτελεσματικότητα των υγειονομικών μέτρων.

Σαν σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2022

«Φωτιές» ανάβει στη ΝΔ βίντεο από τη σύσκεψη στο δήμο Σπάρτης, παρουσία του υπουργού αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού και του δημάρχου και πρώην υφυπουργού της ΝΔ Πέτρου Δούκα. Ενώ  η σύσκεψη μεταδίδεται ζωντανά μέσω facebook απο την ιστοσελίδα Lakones, τα δύο γαλάζια στελέχη θυμούνται τα παλιά.

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» λέει ο Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον συνομιλιτή του και προσθέτει οτι «εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιγνίδι».

Απαντώντας ο Σπήλιος Λιβανός χαρακτηρίζει «εποποιΐα» τα όσα είχε μόλις περιγράψει ο Πέτρος Δούκας. Καρατομείται ο Λιβανός, διαγράφεται από τη ΝΔ ο Δούκας.


(Visited 13 times, 1 visits today)

Read more:
205415-screen_shot_2016-07-04_at_11.45.35_p.m.
Παράδοση και καινοτομία… μια πετυχημένη συνταγή

Όταν πριν 3 χρόνια είχε παρουσιαστεί το βιβλίο του, τα «Καφενεία της Ελλάδας», ο Γιώργος Πίττας έθετε το ερώτημα ποιό...

Close