Σαν σήμερα 14 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2021

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Δέσποινα Κουτσούμπα διαψεύδει τις διαρροές της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ότι δεν γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι και τρεις ημέρες πριν τον διορισμό του από την ίδια στην θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, υπενθυμίζοντας ότι η Λίνα Μενδώνη είχε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη το 2014, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για τη συνεισφορά του ΕΣΠΑ στον Ελληνικό Πολιτισμό.

Σαν σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2022

«Η μιζέρια κάνει κακό στην Ελλάδα, η μιζέρια βλάπτει την πατρίδα, όποιος κάνει όλη μέρα μιζέρια, κάνει κακό στην Ελλάδα». Απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ακρίβεια.


(Visited 4 times, 1 visits today)

Read more:
23 μαρτ
Σαν σήμερα 23 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου,...

Close