Σαν σήμερα 8 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 8 Μαρτίου 2021

  • Κώστας Κυρανάκης καταδίδει στον αέρα του OPEN το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και παρουσιάζει το πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων του, υποστηρίζοντας πως ανήκει σε συγκεκριμένη αναρχική ομάδα και συμμετείχε σε «επίθεση» που έγινε στο υπουργείο Υγείας προημερών για τον Κουφοντίνα. Εχει μάθει απέξω κι ανακατωτά το non paper που διένειμε η ΝΔ στους βουλευτές της και στο οποίο αναφέρονται τα συγκεκριμένα στοιχεία. Στις κυβερνητικές οδηγίες προς τους γαλάζιους βουλευτές συμπεριλαμβάνεται το να κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα ότι βρίσκεται πίσω από οποιαδήποτε διαδήλωση αλλά και να δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προσέβαλε «χυδαία» την πρωθυπουργική σύζυγο, μοιράζοντας τρικάκια που έγραφαν «Πριν τη λέξη Μαρέβα, βάζουμε πάντα τη λέξη υπέρκομψη».
  • Το tvxs.gr δημοσιεύει μια συγκλονιστική μαρτυρία για το τι πραγματικά συνέβη στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όταν ο κορονοϊός αποδεκάτισε την πόλη. Η Βιβή Παπαδοπούλου, κόρη του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Λάζαρου Παπαδόπουλου, μιλάει στην αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη και της λέει ότι ο πατέρας της πέθανε 45 κιλά και βρώμικος, σε μια αποθήκη του ΑΧΕΠΑ.

Σαν σήμερα 8 Μαρτίου 2022

  • Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με έκρηξη καταγγελιών έμφυλης βίας και 17 καταγεγραμμένες γυναικοκτονίες εντός του 2021. Η κυβέρνηση, που αρνείται να αναγνωρίσει τον όρο γυναικοκτονία, προαναγγέλλει μέσω του πρωθυπουργού πως «σύντομα» με τη βοήθεια της έξυπνης τεχνολογίας μια εφαρμογή θα επιτρέπει στη γυναίκα που κινδυνεύει να ζητά βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό της – το λεγόμενο «panic button». Μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει εφαρμοστεί.
  • Η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τα δύο ευρώ το λίτρο, ενώ στις νησιωτικές περιοχές, η τιμή έχει πλησιάσει τα 2,5 ευρώ. Σε λίγο όταν μας ρωτάνε στα βενζινάδικα «απλή ή αμόλυβδη;», θα απαντάμε «μια ματιά ρίχνω, ευχαριστώ».

(Visited 6 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2018-09-24 at 12.40.10
Κούλογλου για τις δηλώσεις Γιούνκερ: Τη χώρα δεν τη χρεοκόπησε ο Παπανδρέου αλλά ο Καραμανλής

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικο σταθμό «Στο Κόκκινο» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ανέφερε ότι οι αποκαλύψεις του...

Close