Σαν σήμερα 10 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 10 Μαρτίου 2021

Μετά τη φύλαξη των πλατειών και των πανεπιστημίων η αστυνομία, τώρα, θα αναλάβει και τη φύλαξη των παιδιών όσων συλλαμβάνει. Αυτή την πρόταση έκανε λίγο – πολύ η υφυπουργός για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου στον πρωθυπουργό. Η αστυνομία θα τραβά αυτόματα από τα μητρώα πολιτών τα στοιχεία των συλληφθέντων και αν υπάρχει παιδί θα εισηγείται στα αρμόδια όργανα ποιος θα το βοηθήσει κατά τη διάρκεια της απουσίας του γονέα.

Σαν σήμερα 10 Μαρτίου 2022

  • Ο Κωστής Χατζηδάκης ανακοινώνει το κόψιμο του επιδόματος ανεργίας για χιλιάδες μακροχρόνια ανέργους που θα αρνηθούν τρεις φορές προτεινόμενη θέση από τον ΟΑΕΔ καθώς και την εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων στα βοηθήματα και τις παροχές του Οργανισμού.
  • «Μύθο του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, το αίτημα της αντιπολίτευσης για μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα. Υποστηρίζει ότι εάν μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα θα κοπούν κονδύλια από τη χρηματοδότηση της Υγείας, της Παιδείας και της ασφάλειας των πολιτών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι αν μειωθεί η φορολογία στα καύσιμα ο πολίτης «θα πληρώσει τριπλά τα δάνεια», ενώ «θα προκληθεί αναταραχή στις αγορές».
  • Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ, που δημοσιεύει το newsbreak.gr, επιβεβαιώνει ότι ελήφθη απόφαση με την οποία τα μεγαλοστελέχη και μέλη του ΔΣ δίνουν μπόνους στους εαυτούς τους. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Τάσος Μάνος έδωσε 60.000ευρώ μπόνους στον εαυτό του, 55.000 ευρώ στον αναπληρωτή του και 50.000 αδιακρίτως σε κάθε γενικό διευθυντή.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
https://tvxs.gr/news/ellada/i-keni-diathiki-toy-moysi-san-simera-2-febroyarioy


(Visited 3 times, 1 visits today)

Read more:
24025791917_130d9b6274_k
Κούλογλου: Ο Τσίπρας προωθεί την ειρήνη στα Βαλκάνια, ο Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας «προωθεί την ειρήνη στα Βαλκάνια, ενώ ο κ. Μητσοτάκης το έβαλε στα πόδια», δήλωσε ο ευρωβουλευτής...

Close