Σαν σήμερα 23 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2021

  • Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταθέτει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) στην οποία τονίζεται πως «Η κυβέρνηση είναι αυτή που επιλέγει να νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι ασθενείς και να περιθάλπουν γιατροί άσχετων ειδικοτήτων τους ασθενείς πάσχοντες από COVID». Στο μεταξύ, λουκέτο μπαίνει στην καρδιοθωρακοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, λόγω κορονοϊού, έναν μόλις μήνα μετά τα εγκαίνια της από τον Βασίλη Κικίλια.
  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση της παραχώρησης του Ελληνικού, καταθέτει στα πρακτικά φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με πανό που γράφει «το Ελληνικό δεν πωλείται – Helliniko is not for sale»: η φωτογραφία είναι ψεύτικη και απροκάλυπτα προϊόν φωτομοντάζ. Και κάπως έτσι… one of these days these μπουτς are gonna walk all over you.
  • Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πρώτο lockdown και βρίσκει την Ελλάδα σε lockdown.

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2022

Ουραγός στην ΕΕ είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Συγκεκριμένα, το κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν εκφρασμένο σε πρότυπα αγοραστικής δύναμης (ΜΑΔ), κινήθηκε στην Ελλάδα στο 35% κάτω από το κοινοτικό μέσο όρο. Μοναδική χώρα σε χειρότερη θέση η Βουλγαρία, με 45%.

 

 


(Visited 1 times, 1 visits today)

Read more:
377217-km
Δύο σενάρια για τον Μητσοτάκη, έξι σημεία για ένα κοινό πρόγραμμα της Αριστεράς

Με τις πράξεις και τις παραλείψεις της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη βάλει τη χώρα σε  βαθιά πολιτική κρίση. Το...

Close