Σαν σήμερα 26 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2021

Tο μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης της κυβέρνησης για την εξέλιξη της πανδημίας, παραδέχεται ότι υπάρχουν θάνατοι ασθενών εκτός ΜΕΘ, κάνοντας λόγο για
ποσοστό 20% το οποίο της φαίνεται μάλιστα πάρα πολύ μικρό.

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2022

  • Ικανοποιημένος δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Σύνοδο Κορυφής, παρότι μόνο Ισπανία και Πορτογαλία κατάφεραν να συμπεριληφθούν στις χώρες που θα λάβουν «ειδική μεταχείριση» για τις αυξημένες τιμές ενέργειας.
  • Viral γίνεται το βίντεο από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο οποίο φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ηγετών για την «οικογενειακή» φωτογραφία, να στέκεται μόνος και αμήχανος. Την ίδια στιγμή, ακριβώς μπροστά του, ο Ερντογάν ανταλλάσει θερμές χειραψίες με ηγέτες χωρών της συμμαχίας. Ποιος είναι ο απομονωμένος;
  • Κόβεται η προγραμματισμένη συνέντευξη του τραγουδοποιού Δημήτρη Μητσοτάκη από το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Είχε απαντήσει στις ειρωνείες του υιού Μητσοτάκη για τη συμμετοχή του στη Μεγάλη Συναυλία Ειρήνης.
  • Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε προτείνει να γίνεται κάθε μέρα από μια ώρα διακοπή στην παροχή ρεύματος για να πέσουν οι τιμές στην ενέργεια.

 

 Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές του Tvxs. 

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 1 times, 1 visits today)

Read more:
synaylia
Μουσικές από τις δυο πλευρές του Αιγαίου σε συναυλία αλληλεγγύης για πρόσφυγες και μετανάστες στις Βρυξέλλες

Στο κατάμεστο Sounds Club των Βρυξελλών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώθηκε από τον ευρωβουλευτή...

Close